Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » Huawei AppGallery i SofaScore pokreću takmičenje u čast Evropskog prvenstva u fudbalu

Huawei, vodeća globalna tehnološka kompanija, udružuje snage sa SofaScore, popularnom aplikacijom za rezultate uživo, u cilju  pokretanja fudbalskog takmičenja Pick’em. Učestvovanjem u igri, 50 srećnih takmičara biće u prilici da osvoji potpuno novi HUAWEI WATCH 3 Pro, koji je kompanija predstavila prošle nedelje.

Najnoviji Huawei vodeći pametni sat HUAWEI WATCH 3 serije ima zakrivljeni stakleni ekran i kućište od nerđajućeg čelika. Sa njega mogu da se upućuju i primaju telefonski pozivi i radi nezavisno od pametnog telefona, neometano se prebacujući između telefona i sata. Kada izađete na trčanje, sat može bez problema da pređe u samostalni režim, bude uparen sa FreeBuds bežičnim slušalicama i možete uživati u slušanju muzike iz HUAWEI Music, bez korišćenja pametnog telefona.

 

Huawei x SofaScore

 

Kako bi učestvovali u Pick’em takmičenju, korisnici SofaScore mreže treba prvo da odaberu raspored timova u šest grupa. Zatim treba da odaberu svog predviđenog pobednika iz sledeće runde pre nego što stignu do nokaut faze u kojoj će morati da se izaberu timovi koji prođu sve do finala i konačnog pobednika.

SofaScore unapređuje korisničko iskustvo ljubitelja sporta pružajući detaljne sportske podatke i analitiku u realnom vremenu sa sportskih događaja, liga i šampionata širom sveta. Dostupan je na preko 30 jezika i pokriva više od 20 sportskih disciplina. Ima preko 20 miliona aktivnih korisnika mesečno.

Aplikacija SofaScore dostupna je na AppGallery i po prvi put je dostupna za preuzimanje kao aplikacija na HUAWEI WATCH 3 seriji pametnih satova. Uz WATCH 3 seriju, korisnici sada mogu da preuzimaju aplikacije trećih strana i pristupaju im putem AppGallery. Huawei prodavnica aplikacija može se pristupiti iz glavnog menija na satu, gde korisnici mogu ili da istražuju istaknute i predložene aplikacije ili da ih jednostavno pretražuju direktno sa pametnog sata.

Kampanja Pick’em dostupna je korisnicima putem funkcije Buzzer u aplikaciji SofaScore i na SofaScore web sajtu. Šansu da osvoje najnoviji pametni sat kompanije Huawei neće biti dostupna samo korisnicima AppGallery, već će se takmičenje prikazivati i u aplikaciji SofaScore ali i u drugim prodavnicama aplikacija.

Huawei takođe dodaje privremenu funkciju u Petal Maps kako bi pomogao ljubiteljima fudbala da pronađu najbolja lokalna mesta za gledanje fudbalskih utakmica, kao i da lociraju stadione koji su domaćini utakmica. Funkcija će prikazivati fudbalske ikonice na mapi koja označava sportske barove, a ova funkcija biće aktivna sredinom juna kroz namenski baner unutar Petal Maps.

„Znamo koliko je aplikacija SofaScore popularna na Huawei AppGallery, što pokazuje fantastično korisničko iskustvo ljubitelja sporta. S toga, želimo da upravo njih uključimo u uzbudljive fudbalske događaje koji nam predstoje ovog leta i pružimo im mogućnost da osvoje jedan od naših najnovijih satova iz HUAWEI WATCH 3 serije“, rekao je Derek Yu, Huawei CEE & Nordic iz kompanije Huawei Consumer Business Group.

Predstavljen prošle nedelje, HUAWEI WATCH 3 dolazi u Active, Classic i Elite verziji, dok HUAWEI WATCH 3 Pro dolazi u Classic i Elite izdanju. HUAWEI WATCH 3 SERIJA u Srbiji će biti dostupna od jula 2021. godine.

© 2021 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela