Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » HDD testovi – Seagate Backup Plus

Seagate Backup Plus desktop je eksterni hard disk na kome možete praviti rezervnu kopiju svih podataka sa vaših računara. Možete ga koristiti za skladištenje vašeg digitalnog života, uključujući fotografije, video snimke i muziku. Iako nije najbrži eksterni disk na tržištu, dovoljno je brz da nećete čekati kopiranje grupe datoteka sa i na vaš računar. Pametan je izbor za obožavaoce digitalnih aparata kojima je potreban veliki prostor za sve njihove digitalne fotografije i video snimke.

 

Seagate-backup-plus-desktop-1
Backup Plus Desktop dolazi sa Seagate Dashboard softverom, koji aktivira pokazivač kapaciteta na prednjoj strani baze diska. Četiri LED diode pokazuju koliko je disk pun sve dok je uključen. Seagate Dashboard takođe može da se koristi za deljenje fotografija i video zapisa na društvenim mrežama kao što su Facebook i Flickr, a može se i podesiti da automatski ili ručno preuzima slike sa vašeg profila. U suštini, to vam pomaže da upravljate svojim digitalnim životom online i lokalno na vašem računaru. Backup Plus desktop dolazi sa dve godine garancije.

Kompletan test diska urađen u „Data Solutions“ laboratoriji možete pogledati ovde: http://www.datasolutions.rs/srp/spasavanje-podataka/spasavanje-podataka-seagate-backup-plus.html

 

© 2014 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela