Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » Gedžeti za letnja putovanja

Sezona putovanja je u punom jeku, pa je krajnje vreme da se pripremite i sa tehničke strane za nju. Pored odeće i obuće, danas se na letovanje nose i računari, telefoni tableti…, a uz gedžete koje ćemo vam predstaviti u ovom tekstu možete znatno da povećate njihovu funkcionalnost dok ste na putu…

 

Xwave Box 80 eksterna baterija 

 

 

 

Dodatna baterija kapacitet 8.000 mAh i sa dva USB konektora ima dovoljno snage da istovremeno napuni dva telefona. Sada više ne morate da brinete da li će vaši telefoni ostati bez napajanja u situacijama kada želite da napravite najlepše fotke sa letovanja.

Cena: 1690 din.
Kontakt: NT Company

 

Xwave Camp L80 solarna eksterna baterija 

 

xwave-camp_l80

 

Ova eksterna baterija namenjena je prvenstveno kamperima. Poseduje kapacitet od 8.000 mAh, dva USB izlaza za punjenje, LED bateriju i mogućnost samostalnog punjenja na solarni pogon. Na taj način dobijen je potpuno zaokružen sistem za punjenje koji sam ne zahteva nikakvo posebno napajanje. Pored svega toga, na poleđini ima i mali kompas.

Cena: 2990 din.
Kontakt: NT Company

 

PocketBook Basic 3 ebook reader

 

 

Umesto da na plažu nosite knjigu, ponesite PocketBook ebook reader. On poseduje ekran dijagonale 6 inča sa rezolucijom 800 x 600 piksela, a zahvaljujući e-ink ekranu fantastično je dobro čitljiv na suncu. Prepoznaje veliki broj ebook formata i predstavlja pravu modernu zamenu za klasične knjige.

Cena: 9.999 din.
Kontakt: Gigatron

 

Xwave B SUPER bluetooth zvučnici

 

 

Još jedan neizostavan dodatak telefonim su bluetooth zvučnici. Xwave B SUPER osim konekcije sa telefonom, poseduje i druge modove rada – reprodukcija muzike sa USB-a ili MicroSD kartice, kao i direktno povezivanje sa nekim drugim izvorom zvuka, a ima i FM radio prijemnik.

Cena: 1299 din.
Kontakt: NT Company

 

Horizons USB punjač TC-104

 

 

Umesto da nosite nekoliko USB punjača na put, možete da ponesete Horizons USB punjač. On poseduje četiri USB porta, što znači da istovremeno može da puni čak četiri različita uređaja. Samo ponesite dovoljno USB kablova za punjenje…

Cena: 999 din.
Kontakt: Tehnomanija

 

Xwave MX85 in-ear bluetooth slušalice sa mikrofonom

 

 

Tokom putovanja, najlakše je prekratiti vreme uz muziku, a Xwave MX85 in-ear slušalice su idealne za to. Malih su dimenzija pa mogu da se lako spakuju u džep, bežične su i imaju odličan zvuk. Uz to, jedno punjenje obezbeđuje do pet časova slušanja muzike.

Cena: 1690 din.
Kontakt: NT Company

 

Gembird WNP-RP300-01 300Mbs bežični repeiter

 

 

Internet signal je u sobama u hotelima i apartmanima obično veoma slab i skoro neupotrebljiv. Umesto da ga „lovite“ na terasi ili u hodniku, možete da ga pojačate, putem Gembird bežičnog repeater-a. Uređaj je jednostavan i intuitivan za setovanje i predstavlja pravi spas za osobe koje nervira situacija iz prve rečenice.

Cena: 1990 din.
Kontakt: WinWin

 

 

 

© 2019 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela