Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » SAMSUNG predstavio Galaxy Watch Active2

Samsung Electronics Co., Ltd.  je predstavio Galaxy Watch Active2, najnoviji dodatak Samsung Galaxy portfoliju pametnih satova. Kao deo Galaxy porodice, Galaxy Watch Active2 sadrži nove, intuitivne, rafinirane funkcije koje doprinose da se više uklopi u životni stil korisnika, pomažući im da unaprede svoje zdravstvene i wellness ciljeve, kao i nesputanu i umreženu svakodnevicu.

Galaxy Watch Active2 poboljšava kvalitet života kroz male, ali značajne, dnevne promene – od postizanja wellness ciljeva kao što su praćenje sna, vežbanja i nivoa stresa, do efikasnog ispunjavanja obaveza. Bilo da želite da meditirate, dobijate notifikacije o svakoj novosti, ili da se opustite, Galaxy Watch Active2 upotpunjuje vašu životnu rutinu, dok ga istovremeno prate istančan i definisan stil.

“Tržište pametnih satova raste velikom brzinom i mi u Samsungu smo veoma uzbuđeni što kontinuirano širimo naše prisustvo na nove i vizionarske načine ,” izjavio je DJ Koh, predsednik i izvršni direktor IT i mobilnih komunikacija u kompaniji Samsung Electronics. “Sa Galaxy Watch Active2, napravili smo uređaj koji će omogućiti potrošačima da preuzmu kontrolu nad svojim zdravstvenim i wellness ciljevima, uz neometanu povezanost između njihovih uređaja, kao I celog Samsung Galaxy ekosistema, čineći njihove živote lakšim i boljim,” nastavio je Dj Koh.

 

Galaxy Watch Active2 Aluminum 40mm

 

Dizajn sa svrhom, prilagođen vašem životu

Galaxy Watch Active2 ima vrhunski dizajniran i istovremeno je vizuelno lep i prlagodljiv vašem živonom stilu. Dolazi u dve dimenzije –  sa prečnikom od 44mm i 40mm – i u dva stila: lagani aluminijum sa Fluoroelastomer (FKM) kežual kajišem, i premijum verzija od nerđajućeg čelika sa kožnim kaišem. Ovaj pametni sat možete personalizovati uz pomoć širokog asortimana kaiševa različitih stilova, kao i više opcija za masku sata.

Galaxy Watch Active2 sadrži unapređeni rotirajući okvir – koji ga čini digitalnim i još zgodnijim za korišćenje, uz povećanu veličinu ekrana. Sat sada ima prelepi zakrivljeni Super AMOLED ekran, dok se digitalni okvir okreće i u smeru kazaljke na satu, kao i suprotnom smeru, kako biste mogli još lakše da pristupite omiljenim aplikacijama. Povrh svega, poboljšani One UI nudi jednostavno i prirodno korisničko iskustvo za upravljanje uređajem.

Za korisnike koji žele sat sa istančanim stilom poput njihovog, sada je moguće promeniti i poazdinu Galaxy Watch Active2 sata uz pomoć My Style algoritma za apstrahovanje boja. Ovaj algoritam funkcioniše u okviru Galaxy Wearable aplikacije – potrebno je samo da fotografišete vašu odevnu kombinaciju, odaberete između pet različitih varijanti boja i pozadina vašeg sata će se promeniti u roku od par sekundi. Možete uskladiti vaš lični stil svakog dana – ili sačuvati omiljeni stil za ponovnu primenu.

Savršeni saputnik za vase wellness ciljeve

Galaxy Watch Active2 može biti i vaš vodič  za postizanje boljih zdravstvenih i wellness ciljeva, pružajući vredne informacije koje vam mogu pomoći da donesete pozitivne izbore u okviru vašeg životnog stila kada je u pitanju ishrana, treniranje, psihičko zdravlje, spavanje i slično.

Na primer, dok trenirate, pametni sat može manuelno da prati više od 39 vrsta treninga, od kojih se sedam automatski aktivira – uključujući  trčanje, hodanje, vožnju bicikla, plivanje, veslanje, nordijsko skijanje i dinamične treninge. Uz poboljšanu aplikaciju Running Coach, možete pratiti brzinu trčanja u realnom vremenu i uživati u sedam različitih programa trčanja koji vam pomažu da ostvarite ciljeve. Galaxy Watch Active2 čak uvodi inovativne zdravstvene senzore na pozadini kućišta, koji omogućavaju brža očitavanja, kako biste što pre dobijali informacije I poboljšali vašu trening rutinu i bili na pravom putu.

Galaxy Watch Active2 takođe pomaže u praćenju svakodnevnog nivoa stresa u realnom vremenu putem Samsung Health, naše popularne  zdrastvene i wellness aplikacije.

Dodatno poboljšajte mogućnost povezivanja u svakodnevnom životu uz Galaxy porodicu

Galaxy Watch Active2 unapređuje vaš kvalitet života kroz mogućnost povezivanja sa svakodnevnom rutinom, kao i sa drugim uređajima, čak i dok ste u pokretu. Galaxy Watch Active2 uz pomoć LTE tehnologije omogućava vam da putem njega odgovarate na pozive, dok su vam društvene mreže dostupne na dodir prsta, nudeći vam bolje upravljanje sadržajem. Sada možete lajkovati postove na društvenim mrežama, ili gledati kratki video direktno sa zgloba vaše ruke. Možete čak i da putujete po svetu sa većim samopouzdanjem jer Galaxy Watch Active2 ima mogućnost prevođenja glasa u realnom vremenu kao i tekstova na više od 16 jezika.

Sastavni deo Galaxy ekosistema

Kao deo Galaxy porodice, Galaxy Watch Active2 donosi sve najbolje od Samsung Galaxy ekosistema, za one koji žele više. Kada je na primer Galaxy Watch Active2 uparen sa vašim Galaxy pametnim telefonom, Watch Camera Controller[4] na satu vam dozvoljava da snimate fotografije, pravite video snimke, gledate sadržaj, prelazite između prednje i zadnje kamere, podesite tajmer i odobrite finalni video ili fotografiju – sve sa vašeg zgloba. Takođe možete koristiti Wireless PowerShare na vašem Galaxy pametnom telefonu kako biste dopunili bateriju sata na lak i intuitivan način.

Povrh svega navedenog, sve Samsung usluge  koje dobijate uz pomoć Galaxy ekosistema – kao što su Samsung Health, SmartThings, Samsung Pay i druge – besprekorno su integrisane sa vašim satom i drugim uređajima. Možete koristiti na primer Bixby da upravljate satom, započnete trening ili proverite vremensku prognozu. Naravno, sve što radite zaštićeno je Knox tehnologijom. 

Specifikacije proizvoda

Kategorija Specifikacije
Boja Aluminijumska verzija: Srebrna, Crna, Roze zlatna sa Fluoroelastomerom (FKM)

Nerđajući čelik: Srebrna, Crna , Zlatna sa kožnim kaišem

Dimenzije i težina Aluminijumsko kućište –44mm modeli: 44 x 44 x 10.9T, 30g

Aluminijumsko kućište –40mm modeli: 40 x 40 x 10.9T, 26g

Kućište od nerđajućeg čelika–44mm modeli: 44 x 44 x 10.9T, 42g

Kućište od nerđajućeg čelika –40mm modeli: 40 x 40 x 10.9T, 37g

*LTE model je dostupan samo u verziji sa nerđajućim čelikom

Displej 44mm modeli: 1.4-inčni (34mm) 360 x 360 Super AMOLED, full color Always On Display, Corning® Gorilla® Glass DX+

40mm modeli:1.2-inčni (30mm) 360 x 360 Super AMOLED, full color Always On Display, Corning® Gorilla® Glass DX+

Kaiš 44mm modeli: 20mm promenljiv

40mm modeli: 20mm promenljiv

Baterija 44mm modeli: 340mAh

40mm modeli: 247mAh

Čipovi Exynos 9110 Dual core 1.15 GHz
OS Tizen
Memorija 768MB + 4GB, *1.5GB + 4GB

*samo LTE modeli

Konektivnost LTE*, Bluetooth® 5.0, Wi-Fi b/g/n, NFC

A-GPS/GLONASS/Galileo/Beidou

*LTE connectivity dostupna samo kod LTE modela

Senzor Monitoring srca  (sa 8 Photodioda), Electrocardiogram (ECG), Accelerometer (do 32g snage), Giroskop, Barometar, Svetlo
Punjenje WPC-wireless punjenje
Izdržljivost 5ATM + IP68 / MIL-STD-810G
Kompatibilnost Android: Android 5.0 ili noviji, RAM 1.5GB ili viši

iOS: iPhone 5 I noviji, iOS 9.0 ili noviji

 

 

© 2019 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela