Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » FREECOM predstavlja najizdržljiviji i najbrži prenosni disk na svetu

Freecom, kompanija u vlasništvu grupacije Mitsubishi Kagaku Media i nagrađivani proizvođač eksternih hard diskova i prenosnih uređaja za čuvanje podataka, je predstavio Tough Drive SSD – solid state drive (SSD) uređaj kapaciteta 256 GB i prihvatljive cene. Uređaj je deo Freecomove nagrađivane serije Tough Drive – najbržeg i najsigurnijeg na svetu načina da čuvate i delite podatke.

 

  • SSD uređaj sa ugrađenim internim mehanizmom koji štiti od udaraca
  • Robusno kućište nudi iodličnu spoljnu zaštitu
  • Gumirana spoljašnjost štiti od ogrebotina
  • Brzina čitanja i pisianja do 415 MB/s*
  • Brzina prenosa datoteka do četiri puta veća od standardnih hard diskova**
  • Kapacitet od 256 GB
  • Integrisani USB 3.0 priključak sa kablom nudi praktično povezivanje i brz transfer podataka
  • Budući da nema ventilatora, uređaj je tih i tokom rada
  • Dve godine garancije proizvođača i neograničena podrška putem helpdeska

 

Freecomov Tough Drive SSD u potpunosti menja iskustvo korišćenja uređaja za čuvanje podataka zahvaljujući svojoj izuzetnoj brzini rada. Korisnicima nudi prenos podataka brzine do 415 MB/s*, a budući da nema pokretnih delova u mogućnosti je da učita bilo koji podatak sa uređaja jednakom brzinom i preciznošću. Uređaj može bez problema izdržati padove i udarce, što mu osigurava izuzetnu trajnost, visoku pouzdanost i dug radni vek, što su osobine koje kupci već tradicionalno povezuju sa Freecomovim proizvodima.

sdd freecom

Uređaj je formatiran datotečnim sistemom FAT-32 i može se odmah koristiti na PC-u i Macu. Na SSD-u se nalazi softver Nero BackItUp (samo za Windows) koji korisnicima omogućava izradu potpune zaštitne kopije podataka sa računara i mogućnost automatske izrade zaštitnih kopija u unapred zadato vreme.

Na uređaju se nalazi i softver SSD Info koji prikazuje osnovne informacije o uređaju, kao i alati FSSD Formatter i FSSD Eraser za sigurno formatiranje diskova.

Uređaj se takođe može koristiti za USB snimanje, što omogućava korisnicima da snime programe na eksterni uređaj koji je povezan na televizor putem USB-a, kao i da pauziraju TV program. Zahvaljujući USB snimanju, eksterni SSD uređaj postaje zamena za HDD/DVD rekorder ili VHS rekorder.

 

© 2014 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela