Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » Epson inovacije na polju biznis projektora

Kompanija Epson najavila je 6 novih modela 3LCD projektora koji pripadaju dvema serijama i poseduju inovativne opcije koje se ranije nisu mogle naći kod biznis projektora. Od novih modela, četiri pripadaju EB-1985WU seriji – uključujući prve Epsonove modele rezolucije WUXGA koji su lakši od 5kg, a koji su ujedno i prvi modeli sa Miracast tehnologijom, objedinjujući tako visoku rezoluciju i visoke vrednosti za jačinu svetlosti kako bi poslovna prezentacija izgledala besprekorno. Dva modela koja pripadaju seriji  EB-1430Wi  ujedno su i dva sistema ultra-kratkog dometa i namenjeni su prezentacionim salama. Jedan od njih je model čija slika reaguje na dodir, što predstavlja najnoviju inovaciju iz Epsona kada je u pitanju interaktivnost projekcije.

Od predstavljanja modela sa interaktivnom slikom početkom godine, predavači i studenti su u mogućnosti da sarađuju bilo da koriste prste ili interaktivne olovke kojima podvlače, kao i da pišu na bilo kojoj slici, slajdu, grafikonu pa čak i videu. Osetljivost na dodir je sjajna za zajednički rad i generisanje ideja, te je ista funkcionalnost prenesena u sale za sastanke i prezentacije kod projektora ultra-kratkog dometa.

Već neko vreme na tržištu postoji potreba za biznis projektorima visoke rezolucije koji mogu reprodukovati rezoluciju većine laptop računara i upravo je iz tog razloga Epson predstavio 1985WU seriju koja odgovara WUXGA rezoluciji, uz veliki stepen osvetljenosti slike.

 

Epson slika1

 

Svih šest projektora koristi Epsonovu originalnu 3LCD tehnologiju koja obezbeđuje jednako visoke vrednosti za belu svetlost i svetlost u boji, za jasne slike i žive boje.

EB-1985WU serija (EB-1985WU, EB-1980WU, EB-1975W i EB-1970W) su dobro povezani biznis projektori koji dostižu WUXGA rezoluciju i jačinu osvetljenja od 4,800 lumena, stvarajući detaljnije i svetlije prezentacije, čak i pri dnevnoj svetlosti. Pored dva HDMI priključka, Wi-Fi, mrežne LAN konekcije i integrisanih zvučnika snage 16W, svi modeli su kompatibilni sa Epsonovom aplikacijom iProjection[1] i uključuju Miracast i WiDi tehnologiju za bežično strimovanje sa tablet računara i pametnih telefona.

Serija EB-1430Wi (EB-1430Wi i EB-1420Wi) u sobe za sastanke uvodi projekciju ultra-kratkog dometa i interaktivnost uz dve olovke. Novi režim deljenja projekcije omogućava svim učesnicima da vide i podvlače sadržaj sa raznih pametnih uređaja, bez potrebe za posebnom aplikacijom. Podvlačenje sa više lokacija olakšava saradnju tokom sastanka iz odvojenih kancelarija. Oba modela uključuju EasyMP softver za nadgledanje mreže, projekciju mreže i projekciju sa više računara, kao i Epsonovu iProjection aplikaciju1 za uređaje osetljive na dodir, u cilju  jednostavnog prikazivanja i deljenja sadržaja. Oba modela dolaze sa jačinom osvetljenja od 3,300 lumena, WXGA rezolucijom, dva HDMI priključka, urađenim zvučnicima snage 16W i sa po dve interaktivne olovke.

Slika kod modela EB-1430Wi je osetljiva i na dodir prstom u cilju trenutne interaktivnosti putem prirodnih gestova. Ovaj model je idealan za brzo naglašavanje bitnih stvari. Precizna tehnologija omogućava jednostavno podešavanje i korišćenje putem interaktivnih olovaka koje dopunjavaju korišćenje prirodnih gestova. Interaktivni princip rada omogućen je putem laserske zavese koja se projektuje preko slike i detektuje prekide u prostoru.

© 2014 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela