Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » Četvrti Nordeus Hackathon – napravi igru za 24 časa

Nordeus, kompanija koji stoji iza igre ,,Top eleven – Be a football manager’’, najpopularnije onlajn sportske igre na svetu, organizuje četvrti po redu ,,Nordeus Hakaton’’, takmičenje u brzinskom pravljenju video igara i ujedno poziva sve zainteresovane timove i pojedince da se prijave. Ovogodišnje takmičenje se održava 13. decembra, a svi učesnici će imati prilike da naprave igru u roku od 24 sata u prostorijama Nordeusa u Beogradu. Svi oni boriće se i za veoma vredne nagrade, uz nagradni fond koji premašuje 10.000 evra!

 

h41

12 timova će se takmičiti u pravljenju najbolje video igre na zadatu temu, koja će biti otkrivena na dan takmičenja, a pobednici će osvojiti veoma vredne nagrade za svoj trud i znanje, među kojima su tableti, mobilni telefoni, igračke konzole, gaming oprema i drugo. Svi takmičari odnosno timovi dobijaju sopstveni prostor, opremu za rad, hranu, piće i sve druge potrepštine kako bi mogli da se što više usresrede na pravljenje igara. Kada požele, moći će i da se odmore uz video igre, bilijar ili stoni fudbal u sobi za relaksaciju. Nakon 24 sata, timovi predstavljaju svoje igre u kratkoj petominutnoj prezentaciji a na žiriju je da donese odluku o pobednicima po kategorijama ali i ukupnom pobedniku takmičenja.

Iako su za sve pobednike obezbeđene vredne nagrade, cilj hakatona je da timovi pokažu znanje, inovacije, ideje i sposobnost da rade pod pritiskom i u realnom poslovnom okruženju. Pored toga, globalni zadatak Hakatona je da pokaže kako i u našoj zemlji ali i regionu postoje jako talentovani programeri i dizajneri koji ne zaostaju za kolegama iz sveta.

Svi timovi ili pojedinci koji žele da se prijave trebalo bi da posete adresu www.nordeushackathon.com gde takođe mogu saznati i više detalja o samom takmičenju.

Kategorije koje će biti nagrađene su 1, 2. i 3. mesto, multimedijalna prezentacija, tehnička kompleksnost i gejmplej. Gledaoci će takođe moći da prate dešavanja putem live streama odnosno živog prenosa na zvaničnom sajtu Hakatona (www.nordeushackathon.com) gde će biti prenošeno otvaranje, demonstracije igara, proglašenje pobednika i zatvaranje, ali i neobavezni periodi između. Na sajtu će se redovno osvežavati i galerija fotografija, a i same igre će biti dostupne za preuzimanje i isprobavanje. Gejmeri i ostali fanovi će moći da glasaju za svoju omiljenu igru, a tim sa najviše glasova će osvojiti posebnu nagradu!

Prijave za timove su otvorene do 26.11.2014.

Više informacija na:  www.nordeushackathon.com

 

 

© 2014 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela