Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » Budi astronaut na jedan dan i uslikaj selfi iz svemira

Kompanija Samsung Electronics najavila je smelu, nesvakidašnju misiju – lansiranje Galaxy S10 5G pametnog telefona u stratosferu, gotovo 20.000 metara iznad Zemljine površine, dajući korisnicima priliku da imaju svoju fotografiju iz svemira.

 

Kara Delavinj i Samsung astronaut

 

Glumica, model i filantrop Kara Delavinj je, kao zvanično lice „SpaceSelfie” misije, koju su pokrenuli Samsung i kompanija iz oblasti vazduhoplovstva – Flightline Films, najavila ovu nesvakidašnju kampanju na svom Instagram profilu. Neočekivani gost – Samsung astronaut je Kari doneo Galaxy S10 5G, kojim će popularna glumica uslikati prvi „svemirski” selfi na svetu.

– Oduvek sam bila oduševljena mogućnošću putovanja u kosmos i jedva čekam da predvodim ovu misiju i postanem prva osoba koja će poslati svoj selfi van planete Zemlje. Već planiram na koji način ću napraviti ovu epohalnu fotografiju i radujem se da vidim kako će moji fanovi odgovoriti na ovaj izazov, rekla je Delavinj.

– Kako bismo proslavili svoja dosadašnja dostignuća u svetu tehnologije, odlučili smo da slikanje selfija podignemo na viši nivo. Do danas su samo astronauti bili u mogućnosti da se fotografišu u kosmosu, a sada će tu priliku imati i svi naši korisnici, čak i ako fizički nisu tamo, rekao je Benjamin Braun, direktor marketinga za Samsung Europe.

Samsung Galaxy S10 5G izuzetno je izdržljiv telefon, sposoban da odoli surovim uslovima i atmosferskom pritisku koji vlada u svemiru, bez potrebe za izolacijom i dodatnom zaštitom. Od opcije bežičnog deljenja energije, pa sve do pametne Wi-Fi konekcije i performansi unapređenih veštačkom inteligencijom, S10 5G jedan je od najpametnijih i najizdržljivijih Samsung uređaja.

Zainteresovani korisnici moći će da učestvuju u „SpaceSelfie” misiji postavljanjem svoje fotografije na sajt: https://samsung-spaceselfie.com/rs/sr/. Nasumično odabrane fotografije biće prikazane na Galaxy S10 5G ekranu i uslikane sa jedinstvenim pogledom na planetu Zemlju u pozadini. Fotografija će potom biti poslata nazad na Zemlju i spremna za deljenje na društvenim mrežama.

© 2019 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela