Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » AOC zvanični partner novog filma „Marsovac“

Da naučna fantastika ide zajedno sa visokom tehnologijom dokazuje film Marsovac čiji je glavni partner svetski poznati brend monitora – AOC. Kao deo ove saaradnje, AOC monitori pojavljivaće se u filmu, a zajedno sa maloprodajnim partnerima imaće pristup ekskluzivnim online i offline promotivnim materijalima filma.

 

The Martian

 

Marsovski materijali

Kao deo saradnje s 20th Centruy Fox, AOC monitori neće se samo pojavljivati u novom naučno-fantastičnom filmu Marsovac, već će zajedno sa svojim maloprodajnim partnerima imati ekskluzivan pristup online i offline promotivnim materijalima. Filmski trejler i određene slike koristiće se online, kao sadržaj monitora ili pozadina na AOC monitorima, banerima i ostalim formatima. Offline materijali uključivaće specijalna pakovanja monitora, POS materijale i mnoge druge za internu i eksternu upotrebu koju će AOC prodajni tim moći da koristi posebno za promociju na eventima. Na ovaj način će i AOC i film Marsovac ostvariti svoju želju kako bi maksimalno zaintrigirali širu javnost.

 

Savršena kombinacija

AOC i 20th Century Fox su i ranije sarađivali na poznatim filmovima. Dugotrajna saradnja uključivala je animirani film Ledeno doba 2012. godine, adaptaciju stripa o superheroju Wolverine 2013. godine, kao i blockbuster iz 2014. godine Planeta majmuna – Revolucija. Različiti marketinški materijali koji su pratili ove filmove dodatno su učinili AOC brend vidljivim kako u dosadašnjim filmovima, tako i u ovoj uspešnoj priči sa filmom Marsovac.

© 2015 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela