Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Software » Novo mesto za sve one koji neprestano tragaju za inovacijama

Da li ste čuli za Xiaomi Community? Radi se o platformi namenjenoj svim fanovima proizvoda ovog globalnog brenda, koji će od sada na jednom mestu moći da saznaju najnovije vesti o kompaniji, uređajima i inovacijama, ali i svim posebnim ponudama. Na ovaj način brend je još jednom potvrdio da je zajednica fanova širom sveta pokretač svih aktivnosti!

 

Xiaomi Community - fotografija 4

 

Verujemo da svi poznajete bar jednog Xiaomi fana za koga će ova platforma biti idealna budući da će imati priliku da deli savete i mišljenje, ali i da upoznaje druge ljude koji dele njegova interesovanja. Međutim, Xiaomi community je namenjen svim ljubiteljima „smart“ načina života i svi oni će ovde moći da pročitaju, ali i da napišu svoju recenziju proizvoda, otkriju svoja iskustva, razgovaraju sa zaposlenima u ovoj kompaniji, ali i postave pitanje i razmenjuju mišljenja. Takođe, postoji mogućnost i da dobiju priliku da učestvuju u stvaranju novih proizvoda – mnogi Xiaomi proizvodi nastali su upravo na ovaj način.

Takođe, šta još možete pronaći na ovoj platformi? Vesti o najboljim ponudama, sniženjima, ali i informacije o kompaniji. Pored toga, možete učestvovati i u aktivacijama koje će vam doneti vredne nagrade.

Pored Srbije, Xiaomi Community je već dostupan u 20 zemalja širom sveta i poseduje preko  19 miliona registrovanih korisnika, gde svakoga dana gotovo 2 miliona fanova razmenjuje informacije i svoja iskustva, što ga čini potpuno jedinstvenom platformom na celom svetu. Ono što je bitno naglasiti jeste da je ovo prostor gde gotovo svi mogu da pronađu svoje mesto.

Kako biste postali član Mi Comunity potrebno je da u nekoliko jednostavnih koraka preuzmete Xiaomi Community aplikaciju i registrujete svoj nalog na njoj ili da registrujete svoj nalog na sajtu .

© 2023 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela