Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Software » Najbolje AppGallery aplikacije za pun doživljaj Huawei uređaja

Svaki novi Huawei uređaj iznova pokazuje snagu tehničkih i estetskih karakteristika uređaja. Ipak, kompanija Huawei već izvesno vreme radi i na razvoju softverskih rešenja među kojima se izdvaja spektar aplikacija i usluga.  Među njima se ističe renomirana Huawei prodavnica aplikacija – AppGallery, koja svojom jednostavnošću, bogatstvom izbora i sigurnošću svakodnevno oduševljava korisnike širom sveta.

 

Huawei FreeBuds Lipstick i P50 Pocket

 

Najveći izbor za sve korisnike od 7 do 77

Huawei Mobile Services (HMS) je od momenta implementacije AppGallery prodavnice u svoje uređaje napravio revolucionaran zaokret u IT poslovanju. Godinu za godinom AppGallery je unapređivao i, ujedno, širio svoj sistem, pa je bilans svega više od 187.000 aplikacija, a taj broj se i dalje povećava prateći, ali i sam postavljajući, nove trendove. Zato i ne iznenađuje podatak da je ukupan broj mesečnih AppGallery korisnika u prošloj godini porastao  za 10%! HMS ekosistem nastavlja svoj vrtoglavi rast, a zadovoljni korisnici mogu skidati mnogobrojne aplikacije: od onih za fitnes i sportske aktivnosti, preko alata za rad, vesti i informacija u pokretu, do čitavog niza opcija za zabavu.

Istražite svet uz Petal Search Ova aplikacija nudi mnogo više od obične alatke za pretragu. Ako korisnici žele da budu u toku sa aktuelnom temom, Petal Search nudi prečicu koja će ih odvesti do centra sa namenskim informacijama. Te kategorije se mogu personalizovati, bilo da se radi o vestima, zabavi, sportu ili kupovini. Takođe ima funkcionalne kartice koje upućuju korisnika na obližnje objekte, kao što su apoteke, barovi, tržni centri ili restorani, i prikazuje najbrži put do tamo pritiskom na dugme.  Ovaj bogat ekosistem „uslužnih“ aplikacija zadovoljiće svačije potrebe, a uz nove P50 modele, koji su dizajnirani tako da povežu, informišu i zabave, nudi nikad lakši pristup aplikacijama. I sve to kroz AppGallery samo jednim klikom!

Sve što vam treba na jednom mestu 

Još jedna HMS popularna aplikacija, koja ima 20 miliona korisnika van Kine, jeste Petal Maps. Pratite navigaciju skretanje po skretanje, uz prečice za brze rute i detaljne rasporede prevoza. Aplikacija HUAWEI Health će vam pomoći da postavite sebi ciljeve i pratite svoj uspeh. Podržava uobičajene vežbe kao što su hodanje, trčanje i vožnja bicikla; prati težinu i meri otkucaje srca korisnika čak i kad spava, uz precizne, analitičke rezultate. Ovu sjajnu aplikaciju možete povezati sa, primera radi, vašim Huawei GT3 pametnim satom i tako preduprediti svoju fizičku i zdravstvenu kondiciju. HMS nudi i potpuno novi uređivač fotografija i video zapisa Petal Clip, koji će vam uz savršenu reprodukciju kamera P50 Pro modela dodatno unaprediti  selfije i TikTok video snimke iz noćnih izlazaka.  Preuzmite odmah Facebook, Snapchat, WhatsApp, Telegram, Viber, Instagram, Zoom, Twitter ili Tinder. Tu je i Huawei GameCentre sa popularnim video igricama, a u trenucima dokolice korisnicima su dostupni i najveći hitovi sa Netflix-a. Doživite zvuk u svom najčistijem obliku zahvaljujući Huawei FreeBuds Lipstick slušalicama i Deezer ili Tidal aplikacijama koje su takođe dostupne sa AppGallery.

AppGallery, zajedno sa Petal Search-om, jeste lak, intuitivan i brz alat za korišćenje i otvaranje celog univerzuma najpoznatijih svetskih i domaćih aplikacija. Na vama je samo da izaberete svoj idealni Huawei proizvod.

© 2022 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela