Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Software » Lako i zabavno polaganje vozačkih ispita uz aplikaciju „Streamways“

Inovativna i jedinstvena aplikacija Streamways novi je projekat jedne od najboljih IT kompanija na svetu, Q agency, koja je nedavno otvorila predstavništvo u Beogradu. Reč je o platformi koja znatno olakšava polaganje vozačkih ispita i čini ga zabavnim. Uz nju, čitav proces ne izgleda kao učenje, već igra. Posebno je prilagođena mladim korisnicima, a dodatna prednost je što kroz nju instruktori vožnje mogu da prate napredak svojih učenika. Aplikaciju već koristi 30 auto-škola u Nemačkoj kako bi njihovi polaznici došli do dozvole.

 

STREAMWAYS 2

 
Prema rečima Filipa Ljubića, izvršnog direktora Q-a, obrasci ponašanja u učenju brzo se menjaju, pa je došlo vreme da se uvode promene. Glavni cilj projekta bio je pomoći budućim vozačima da polože teorijski ispit.
„Prilikom izrade ove aplikacije glavni izazov nam je bio kako da povećamo motivaciju i zainteresovanost polaznika za učenje, ali i  da pronađemo način kako ih angažovati da savladaju vožnju na zanimljiviji način. Dakle, osnaživanje mladih da se osećaju slobodnije dok stiču znanje kroz najbolje digitalno obrazovno iskustvo bila je centralna tačka našeg projekta“, rekao je Ljubić.
Iako već postoje slične aplikacije za učenje o vožnji, ova je jedinstvena jer pruža nove mogućnosti. Po prvi put je u proces uveden video sadržaj koji olakšava učenje. Nema potrebe za listanjem velikih, starih i dosadnih knjiga sa uputstvima. Aplikacija Streamways ima video sadržaj koji je prilagođen temama i pitanjima sa samih testova. Takođe, njeni korisnici mogu da podese tempo učenja koji njima odgovara i samim tim postaju sigurni da su svaku lekciju temeljno savladali.
Kompanija Q osmislila je proizvod Streamways za potrebe nemačkog tržišta. Namenjena je pre svega auto-školama, koje je nude kao jednu od svojih usluga, ali i svakome ko želi da je instalira kako bi lakše savladao gradivo. Q je radio na dizajnu i brendu platforme, patentirao je desktop i mobilnu verziju aplikacije za polaznike polaganja, kao i desktop verzije za auto-školu i administratore.
Streamways digitalna platforma samo je jedan od mnogih zanimljivih poduhvata Q-a koji je po Clutch-u, vodećoj nezavisnoj svetskoj agenciji za rangiranje IT kompanija, proglašen jednom od 20 najboljih svetskih web development kompanija u svetu. Takođe, dve godine zaredom, Q se našao na listi 500 najbrže rastućih firmi u Evropi, Bliskom Istoku i Africi (Deloitte Fast 500 EMEA). Neki od njihovih klijenata su The Times, Manpower, Novartis, Hilti, i mnogi drugi.

Oznake:
© 2022 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela