Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Software » G Data Internet Security 2014 – BESPLATNO 30 dana

Od nedavno je i kod nas dostupan softverski paket G Data Internet Security 2014 koji poseduje opciju za aktiviranje “roditeljske zaštite”, koja omogućava bezbedno surfovanje dece na Internetu, čak i u odsustvu nadzora odraslih.

Naravno, deci treba dozvoliti da se zabavljaju, da se druže i da uče putem Interneta, ali u tom slučaju treba biti veoma obazriv jer Internetom vrebaju razne opasnosti. Kako rešiti taj problem i dopustiti deci da surfuju Internetom bez straha da će naići na nepoželjne sadržaje i neželjene kontakte? Jedno od rešenja može biti i sistem roditeljske zaštite «G Data Internet Security 2014» koji brine o Vašem detetu u Internet svetu. Ovaj softver omogućava bezbedno surfovanje, filtriranje sadržaja po kategorijama, kontrolu pristupa pojedinim web stranicama, vremensko ograničenje pristupa Internetu, ali i računaru. Ova zaštita aktivna je nezavisno od pretraživača koji se koristi, a roditelji vrlo jednostavno mogu instalirati ovaj softveri i odabrati kakvom sadržaju na Internetu žele da odobre pristup svojoj deci.

 

gdata2

Velika prednost je to što je G Data nemački softver koji se u potpunosti razvija u Nemačkoj tako da proizvodi kompanije moraju biti u skladu sa strogim odredbama nemačkog saveznog Zakona o zaštiti podataka, kojim se između ostalog zabranjuje prikupljanje, obrada ili korišćenje ličnih podataka bez prethodnog odobrenja. Kompanija G Data je član konzorcijuma nemačkih IT kompanija koje se bave bezbednošću – IT Security made in Germany (IT bezbednost proizvedena u Nemačkoj), koji je pod patronatom nemačkog saveznog ministarstva za unutrašnje poslove i saveznog ministarstva ekonomije i tehnologije. Svi članovi ovog konzorcijuma uključujući i G Data, moraju da zadovolje stroge kriterijume da bi se kvalifikovali za oznaku kvaliteta.

Softverski paket «G Data Internet Security 2014» koji uključuje i roditeljsku zaštitu za bezbednost dece na Internetu možete preuzeti i koristiti potpuno BESPLATNO narednih 30 dana.

Više informacija na: http://www.datasolutions.rs/srp/profil-kompanije/profil-kompanije-kontakt.html

 

© 2014 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela