Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Software » G DATA ANTIVIRUSNI PROGRAM SA NAJDUŽOM TRADICIJOM DOSTUPAN I U SRBIJI

Kompanija Singi, lider u oblasti zaštite podataka, organizovala je predstavljanje novog antivirus programa G Data koji je od sada dostupan i u Srbiji.
G Data je novi antivirusni program na našem tržištu, ali i program sa najdužom tradicijom u oblasti zaštite od virusa u svetu. G Data antivirusni program je nemački softver, nastao 1985., pre nastanka samog interneta, što znači da je reč o jednoj od najstarijih kompanija u oblasti antivirus zaštite. G Data je u poslednjih 5 godina najnagrađivanija kompanija u ovoj oblasti i prisutna je u preko 90 zemalja širom sveta.
Prisutnima su se obratili i predstavnici kompanije Singi:
Dejan Petkov-tehnički direktor kompanije Singi izrazio je zadovoljstvo što je Singi postao ekskluzivni distributer jednog od najboljih antivirus programa u svetu:
,,Ono što izdvaja G Data antivirus program od ostalih je kvalitet, pristupačna cena i jednostavnost u korišćenju. Program ne usporava rad računara, ima dva antivirusna endžina što omogućava najbolju detekciju virusa i ostalih štetnih programa, od čak 99 odsto’’.
Srđan Radosavljević- šef tehničke podrške kompanije Singi predstavio je sva G Data rešenja koja se nalaze na domaćem tržištu.
,,G Data nudi kompletna rešenja bilo da ste privatni ili poslovni korisnik. G Data pruža efektivnu zaštitu od virusa, crva i raznih internet pretnji, omogućava bezbedno surfovanje, kupovinu preko interneta, slanje mailova, četovanje, eliminiše dosadne spam-ove. G Data nudi i tzv Parental Control-zaštitu dece sprečavanjem pristupa neželjenim web sajtovima’’.
Predstavljanje novog programa otpočelo je takmičenjem u pikadu koje je simbolično nazvano ,,G Data pogađa u metu’’. Svi prisutni su imali zadatak da pogode što više virusa-pravo u metu, kao što G Data pogađa viruse i ostale štetne programe. Najveštiji su dobili nagrade-godišnje licence G Data antivirus programa.

Zahvaljujući kompaniji Singi na našem tržištu se mogu naći  G Data antivirus 2013, G Data Internet Security, G Data Total Protection kao i rešenja za poslovne korisnike : G Data ativirus program Business, G Data end point Protection Business, G Data mail security.

. Kompanija Singi ima jedanaest godina dugu tradiciju u poslovima informatičke bezbednosti i predstavlja lidera u oblasti zaštite podataka u regionu.
Specijalnost kompanije Singi je zaštita od računarskih virusa, sprečavanje gubitka podataka i oporavak u slučaju havarije. U ponudi kompanije Singi nalaze se anti-virusni i anti-spam programi, programski sistemi za sprečavanje curenja informacija, softveri za bezbedan i efikasan oporavak sistema.
Singi je distributer svetski poznatih programa kao što su Kaspersky, G Data, Acronis, Cryptzone.

 

Uredio: Vladimir Bubanja

© 2012 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela