Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Software » Comtrade prvi na svetu lansirao bankarsku aplikaciju za VIBER

Comtrade Digital Services kreirao je softver za digitalno bankarstvo na novoj Viber platformi.
Inovativnim rešenjem Comtrade Digital Services omogućio je korisnicima bezbedne novčane transakcije, putem Viber „messaging“ platforme.
 screenshot_20161124-123709
BEZBEDNO PREBACIVANJE NOVCA
Automatizovana bankarska platforma omogućuje njenim korisnicima da bezbedno prebacuju novac sa jednog na drugi račun, provere stanje na bankovnom računu, vrše konverziju novca, šalju novac i pristupe drugim bankarskim uslugama i to samo klikom na dugme na svom mobilnom telefonu.
Ova inovacija predstavljena je u okviru lansiranja Viber-ove, nove poslovne platforme „Javni nalozi“, danas u Startit Centru u Beogradu.
“Samo rešenje će omogućiti i bankama brži i kvalitetniji odnos sa velikim brojem korisnika, a korisnicima banke obavljanje osnovnih transakcija koristeći popularnu Viber public account platform”, izjavio je Haris Čečo, potpredsednik i generalni direktor Comtrade Digital Services za FinTech.
PLATFORMA “JAVNI NALOZI” GLEDA U BUDUĆNOST
Nova Viber poslovna platforma „Javni nalozi“ nudi paket rešenja kompanijama da stupe u kontakt sa svojim aktuelnim i budućim korisnicima putem razmene poruka i bogatog interfejsa, koji se mogu prilagoditi najrazličitijim potrebama bilo koje kompanije.
Podsećamo, Comtrade Digital Services je globalna IT kompanija, lider u oblasti razvoja softverskih rešenja i pionir na području rešenja za e-bankarstvo još od 1998. godine. Na području FinTech-a razvija mnogobrojna rešenja za finansijsku industriju koja je povezana sa digitalnim bankarskim sistemom zemalja regiona, usklađena sa zakonima.
Kompanija nudi strateško partnerstvo kompanijama u okviru moderne industrije finansija pružajući nova i inovativna rešenja u sektoru digitalne ekonomije i bankarstva.
© 2016 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela