Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » Zavirite u unutrašnjost sklopivog pametnog telefona HONOR Magic Vs

Nije tajna da se HONOR posebno raduje ovogodišnjem Mobile World Congress (MWC) sajmu koji će se održati u Barseloni od 27. februara do 1. marta. Dok s nestrpljenjem čekamo dan kada će zvanično na međunarodnom tržištu biti lansirana nova HONOR Magic5 serija, na čelu sa flegšip telefonom HONOR Magic Vs, prvi put imamo mogućnost da zavirimo ispod površine i vidimo kako izgleda unutrašnjost  telefona  sa revolucionarnim sistemom šarki.

 

HONOR Magic Vs_4

 

Poznati influenser, Zack, danas će na svom YouTube kanalu, pod nazivom JerryRigEverything, rasklopiti najnoviji flegšip pametni telefon HONOR Magic Vs i tako otkriti više o samom uređaju i detaljno prikazati unutrašnje delove tog jedinstvenog sklopivog telefona u kategoriji.

Više o rastavljanju HONOR Magic Vs telefona možete pronaći na Youtube linku: https://youtu.be/MqJp-hkOfLg

Revolucionarni sistem šarki, tanak dizajn, visok nivo izdržljivosti, izuzetno jaka baterija i mala težina uređaja osnovne su karakteristike ovog moćnog telefona koji je po svim tim karakteristikama daleko ispred konkurencije, a HONOR Magic Vs krije i mnogobrojne zanimljivosti i inovacije u pogledu materijala, tehnoloških rešenja i dizajna.

HONOR tim za istaživanje i razvoj posebu pažnju posvetio je tehnologiji sklopivih šarki. Livena iz jednog dela, super lagana šarka bez zupčanika, koja omogućava preklapanje dva ekrana tako da ne ostavlja suvišni prostor između njih, rešava i brojne probleme s kojima su se do sad susretali sklopivi telefoni. Tehnološki entuzijasti koji vole da otkrivaju nove stvari i prodiru u samu srž, sigurno će uživati u toj tematici.

Zvanično globalno lansiranje HONOR Magic Vs telefona, kao i HONOR Magic5 serije, održaće se na MWC sajmu 27. februara.

© 2023 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela