Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » Zabeležite sve što želite uz Motorolu g20

Motorola je danas predstavila model sa oznakom g20, moćan novi smartfon koji nudi napredan sistem sa 4 kamere, 90Hz HD+ displej, izuzetno trajanje baterije i pouzdane performanse.

Želite da zabeležite zapanjujuće fotografije u svakoj situaciji? Sada to možete.

Sistem sa 4 kamere na Motorola g20 modelu stara se da fotografije budu oštre u uslovima lošeg osvetljenja i živopisne kada ih slikate noću – pravite prelepe zamagljene portrete i neverovatno detaljne kadrove iz blizine poput profesionalaca. Glavni 48MP senzor koristi Quad Pixel tehnologiju kako bi vam pružio 4x bolju osetljivost na svetlost i fotografije koje su oštre i svetle, čak i kada fotografišete u mraku.

 

2021_Moto_g20_Basic Pack_Flamingo_PDP HERO

 

Ultra-široki objektiv u kadar može da stavi 4x više prizora kako biste lakše zabeležili sve zapanjujuće momente koji se nađu pred vama.

Posebna Macro Vision kamera približava vas bliže onome što želite da slikate kako biste dobili neverovatno detaljne fotografije iz blizine, a dubinski senzor zamagljuje pozadinu vaših portreta za slike koje svaki put izgledaju kao da ih je napravio profesionalac.

Plus, vaše selfije možete da podignete na potpuno nov nivo zahvaljujući 13MP kameri izuzetno osetljivoj na svetlost kako bi svaka fotografija bila kristalno čista, bez obzira na to da li je pravite po danu, ili u noćnim uslovima.

Kada ste spremni da pogledate sve fotografije koje ste napravili, to možete učiniti na zapanjujućem 6.5-inčnom Max Vision HD+ displeju koji nudi široke uglove gledanja zahvaljujući 20:9 odnosu stranica ekrana, dok se njegovo osvežavanje od 90Hz stara da sva dešavanja na ekranu budu glatka.

Sa Motorola g20 smartfonom, dobijate preko dva dana korišćenja bez potrebe za ponovnim punjenjem telefona zahvaljujući bateriji kapaciteta 5.000mAh. Bilo da strimujete muziku, gledate video snimke ili igrate omiljene igre, možete da provedete ceo vikend u uživanju i zabavi bez potrebe da posežete za punjačem. Napokon dobijate slobodu da živite vaš život onako kako želite, bez brige o pražnjenju baterije.

Kada je snaga u pitanju, Motorola g20 opremeljena je posebno prilagođenim procesorom sa osam jezgara koji nudi 38% bolje grafičke performanse. Više nego sigurno ćete primetiti unapređenje prilikom igranja igara, gledanja videa ili pravljenja fotografija – i to sve bez značajnijeg trošenja baterije zahvaljujući 4GB RAM-a najnovije generacije.

A sa opcijama od 128GB prostora za skladištenje podataka, na raspolaganju imate dovoljno prostora za sav sadržaj koji vam je bitan. U slučaju da vam je potreban dodatni prostor, uvek možete dodati do 1TB interne memorije uz pomoć microSD kartice.

Uživajte u korišćenju softvera koji svaku interakciju sa telefonom čini sjajnom jer je Android 11 optimizovan tako da se prilagođava vašim potrebama, čineći telefon bezbednijim i ličnijim.

Istražujte bolje načine komunikacije i upravljanja porukama u aplikacijama za čet, unapređenoj kontroli povezanih uređaja i još boljoj zaštiti podataka uz najnoviju verziju Androida.

Motorola g20 donosi potpuno novu perspektivu – zapanjujuće fotografije u svakoj situaciji, pametniju procesorsku snagu za bolje performanse, više prostora za sve vaše važne stvari i veću bateriju kako bi vas pratio na svakom koraku.

Dostupnost

Motorola g20 će u Srbiji biti dostupna krajem maja.

© 2021 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela