Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » Wiko POWER U20 – 4 dana korišćenja uz samo jedno punjenje

Idući dalje prema kontinuiranom poboljšanju autentičnosti marke pametnih telefona, WIKO već godinama sarađuje sa kompanijom SmartViser, globalno priznatim nezavisnom laboratorijom za ispitivanje proizvoda. Sve to da bi se zagarantovala autentičnost napajanja i obezbedilo najbolje korisničko iskustvo. 2020. godine, u top 10 uređaja sa najdužim vekom trajanja baterije, prema rangiranju SmartViser-a, 4 uređaja su WIKO pametni telefoni. Još bolje, prva 3 pametna telefona sa najdužim vekom trajanja baterije su WIKO proizvodi: View5 Plus, View5, View4. WIKO je 2021. godine dodatno poboljšao performanse baterije fokusirajući se na to da napajanja budu još dugotrajnija, u POWER U opsegu. Od novih modela uređaja, Power U20 opremljen je baterijom od 6000mAh velikog kapaciteta i trajanja od 4 dana, uz samo jedno punjenje, pojačan sa AI Power. Pratite kako WIKO nastavlja da širi svet mogućnosti pružajući vam energiju za naporniji rad!

 

wiko u20

 

OGROMNA BATERIJA OD 6000mAh. AI POWER

Život brzo prolazi, te svaki dan treba iskoristiti na najbolji mogući način. POWER U20 obezbeđuje trajanje baterije od 4 dana uz samo jedno punjenje. Krenimo dalje, povećanjem maksimalne pokretačke snage na 6000mAh, upotrebom AI Power. Ova ugrađena pametna tehnologija za uštedu energije upravlja ponašanjem i potrošnjom energije aplikacija, istovremeno produžavajući životni vek baterije.

6.8’’ HD+ EKRAN

Veliki ekran od 6,8 inča „potpuno vas uvlači u sadržaj koji gledate““ bilo da se radi o živopisnim filmovima, igrama ili aplikacijama u HD + rezoluciji. Elegantni V oblik u formatu 20,5:9 pruža iskustvo bez ivica, na snažnom staklu Panda, maksimalno iskorištavajući prostor na ekranu.

DOBRA MEMORIJA I POBOLJŠANE PERFORMANSE

Podignite bingeing filmova i igranje igrica na novi nivo! MediaTekHelio G35 omogućava optimizaciju performansi, poboljšanu efikasnost napajanja i pouzdane veze bez zastoja. Opremljen 2.3GHz Octacore chipset opcijom, pruža užitak u glatkim i moćnim performansama. Njegova RAM memorija od 3GB omogućava brže vreme odziva i brži oporavak aplikacija koje rade u pozadini. Tu je i 64GB interne memorije i dodatna opcionalna microSD kartica od 256GB za skladištenje više aplikacija, igrica, filmova i tako dalje.

TROSTRUKA KAMERA SA AI

Nezaboravni trenuci sačuvani su na oštrim fotografijama sa glavnim objektivom trostruke kamere od 13MP. Njegovo drugo sočivo od 2MP funkcioniše sa glavnom kamerom, kako bi stvorio glatki efekat zamućenja. Pohvalna funkcija ovog trija je AI objektiv koji automatski poboljšava hvatanje ambijentalnog svetla. Iza kulisa, njegov CMOS senzor omogućuje glavnoj kameri automatsko otkrivanje scene, optimizujući slabo osvetljenje, tako da glavna kamera tačno otkriva i prilagođava  se kada je potreban „noćni krajolik“. Sa druge strane, selfiji se snimaju bez napora, na primer tokom šetnje parkom, uz pomoć prednje kamere od 5MP.

MODERAN DIZAJN. EFEKAT GRADIRANJA

Power U20 na zadnjoj maski ima neverovatno šarene odraze i promene šara. Dostupan je u svetlo sivoj,  tamno plavoj i zelenoj boji, u mat i sjajnoj završnoj obradi.

GOOGLE FUNKCIONALNOSTI ZA UŠTEDU VREMENA

Bilo da se radi o brzom postavljanju alarma, upravljanju kalendarom, traženju vremenske prognoze ili uključivanju lampe, namensko dugme Google Assistant je uvek pri ruci. Sa svojim mehanizmom za dodir i držanje bez napora, korisniku nudi brzi pristup Google-u. Nudeći više onoga što korisnici žele,  Power U20 poseduje najnoviji Android 11. To omogućava komunikaciju između aplikacija, Bubble Chat, snimanje ekrana, kontrolu uređaja i medija, aplikaciju Android za automobil, kontrolu odobrenja i ažuriranje sistema Google Play.

INTUITIVNA UPOTREBA

Prepoznavanje lica pruža veću sigurnost i pogodnost, jer samo jedinstveno lice korisnika može da pristupi Power U20 uređaju pomoću opcije Face Unlock. Zabava na mobilnim uređajima je tu po želji za mmuziku, podcaste i još mnogo toga pomoću audio priključka i FM stereo uređaja.

PRILAGOĐENI AKSESOAR

Opremljen sofisticiranim pametnim prozorom, Power U20 Smart Folio ima diskretan interfejs za istovremeni pregled poziva, notifikacija i muzike. Izrađen ergonomski, udoban je za držanje, a postoji mogućnost i da se izgubite u filmovima, video igrama i video zapisima bez upotrebe ruku. Kaljeno staklo pruža  potpunu zaštitu ekrana od udaraca i ogrebotina. Ultra otporni sloj čuva ekran koji je osetljiv na dodir, dok premaz protiv otisaka prstiju ekran održava besprekornim. Na kraju, ali ne i najmanje važno, na raspolaganju su vam zaštitna futrola i zaštitno staklo za dvostruku zaštitu. Sadrži hibridnu fleksibilnu futrolu sa prozirnim, čvrstim materijalima i utisnutim kaljenim staklom kao dodatnom zaštitnom.

Uskoro na našem tržištu u narednim danima po preporučenoj ceni od 149 EUR.

© 2021 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela