Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » Video otkriva kako će izgledati novi Motorolin savitljivi telefon

Brojni mediji očekuju da će Motorola uskoro predstaviti najnoviju verziju svog legendarnog razr modela sa savitljivim ekranom. Kompanija je upravo objavila i prvi video koji otkriva kako će telefon izgledati, ali bez potvrde tačnog datuma predstavljanja novog modela. Tizer video prikazuje savitljivi telefon u crnoj boji, kao i dvostruki sistem kamera na zadnjoj strani zajedno sa blicom. A moguće je razaznati i veći spoljni displej koji omogućava prikazivanje najvažnijih notifikacija i interakciju sa njima bez potrebe za otvaranjem telefona.

 

motorola razr 2022 srbija

 

Iako Motorola nije potvrdila glasine u vezi sa specifikacijama, očekuje se da će razr 3 biti pogonjen Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 procesorom, kao i da će dolaziti sa 120Hz OLED ekranom dijagonale 6.7 inča i 50MP dual sistemom kamera pozadi i prednjim 32MP senzorom koji je u stanju da snima full-HD video.

Ranije nezvanične informacije sugerisale su da će novi razr biti jeftiniji od prethodnih modela, kao i da će posedovati dva ekrana, što otkriva i sam video. Iako Motorola nije objavila zvaničan datum predstavljanja, pouzdani internet dojavljivač Evan Blass sugerisao je da će razr 3 svetlo dana ugledati u julu ili avgustu u Kini, a nešto kasnije i u ostatku sveta.

https://www.youtube.com/watch?v=sHQkx31IFLE

Uz očigledne dizajnerske promene, unapređene specifikacije i znatno naprednije kamere, novi Motorola razr mogao bi da bude ozbiljna konkurencija drugim savitljivim modelima na tržištu.

© 2022 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela