Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » Uređaj uz koji ćete shvatiti da granice mašte ne postoje

Remek-delima smo navikli da naslovljavamo neke od čuvenih dostignuća u oblastima umetnosti, arhitekture, inženjerstva koji su promenili tok istorije. Upravo je momenat inovacije i predstavljanja nečeg što ranije nismo videli ono što čini jedno remek-delo. Kompanija Xiaomi globalno je prepoznata kao jedna od lidera u industriji, poznata po velikim promenama koje je napravila. Međutim, čini se da su ove godine prevazišli sebe. Najnovija serija 13, predstavila jeuređaje nove generacije kakve do sada nismo imali prilike da vidimo, koji sve nas mogu inspirisati da stvaramo sopstvena remek dela, pa i više od toga. Xiaomi je doneo tri modela koja će zasigurno pomeriti granice!

 

Xiaomi 13 - fotografija 2

 

Za sve ljubitelje neprolaznog kvaliteta

. Za remek-dela potrebna nam je dobra kamera sa odličnim funkcijama i jak procesor koji sve to može ispratiti i baš time su se vodili inženjeri kompanije Xiaomi kada su stvarali seriju 13, što svakako dokazuje i model Xiaomi 13. Pokreće ga moćan procesor, koji je u stanju da sa lakoćom obradi čak i najzahtevnije aplikacije i zadatke. Ono po čemu će se ovaj uređaj u potpunosti izdvojiti od svih drugih flagship telefonajeste kamera koja je nastala u saradnji sa  čuvenom kompanijom Leica donosećifotografije i video zapise nalik na one sa profesionalne kamerePored fantastičnih specifikacija kamere, poput glavne kamere od 50 MP,  on poseduje i  dva prepoznatljiva fotografska stila – Leica Authentic Look i Leica Vibrant Look, koji donose sjajne estetske mogućnosti fotografijama koje imaju tačnu, umerenu zasićenost bojama, što ih čini izuzetno atraktivnim za sve zaljubljenike u mobilnu fotografiju. Uz to poseduje i Leica filtere, Leica vodeni žig i klasičan zvuk okidača njihovih kamera, koji će dodatno unaprediti korisničko iskustvo. Što se tiče dizajna, Xiaomi 13 je elegantan i moderan, sa minimalističkom estetikom. Ekran visoke rezolucije telefona nudi zadivljujuće vizuelne prikaze, sa živim bojama i oštrim detaljima koji oživljavaju fotografije, video zapise i drugi sadržaj. Ako ste neko ko uživa da bude povezan sa svojim voljenima, da posedujete sve premijum karakteristike koje savremena tehnologija može da ponudi, ukombinovane u dizajn koji nikada ne izlazi iz mode, pravi telefon za vas je Xiaomi 13.

Ukoliko ste stalno u pokretu, postoji savršen uređaj za vas

Za sve one koji su stalno u pokretu i potreban im je uređaj čija baterija može da traje tokom celog dana, a uz to ima i kameru koja može da zabeleži svaki momenat, kreiran je savršen telefon. Uz snažan procesor koji može da obradi sve vaše zahteve bez ikakvih problema ovaj uređaj predstavlja jedan od najboljih flagship uređaja današnjice. Xiaomi 13 Pro takođe ima impresivnu Leica kameru visoke rezolucije koja je savršena za video pozive i za snimanje fotografija, ali i IMX989 senzor, najveći senzor ikada ugrađen u pametni telefon.  Baterija ovog uređaja od 4.820 mAh sa 120W i HyperCharge tehnologijom, može da se napuni do 100% za samo 19 minuta, nakon čega možete koristiti uređaj satima. Uz to, poseduje i sjajnu funkciju Xiaomi Imaging Engine, koju pored njega poseduje i model i Xiaomi 13, koji omogućava uređajima da na svojim kamerama aktiviraju najjače softverske mogućnosti, a Ukoliko ste vi neko ko stalno teži da pomera granice, Xiaomi 13 Pro je najbolji izbor koji možete napraviti!

Savršen telefon sve ljubitelje društvenih mreža.

Za mlade korisnike koji prate trendove i uživaju u snimanju jedinstvenih selfija, storija i pejzaža idealan telefon je Xiaomi 13 Lite. Ističe se po kameri od 32 MP zahvaljujući kojoj snima kristalno čiste slike,, asvima koji svoje vreme vole da provode tako što kreirajusadržaje zadruštvene  mrežedopašće se  funkcije kao što je dinamičko kadriranje, koje pametno detektuje broj ljudi u kadru, automatski prilagođava vidno polje i uvećava ili umanjuje po potrebi, na taj način smanjujući izobličenja selfija, kao i selfi zum, pocket mirror i Xiaomi Selfie Glow koji omogućuju snimanje visokokvalitetnih selfija i video poziva. ali i ste zagovornik modernog načina života, ovaj telefon izvrsnog dizajna pravi je uređaj za vas.

Telefoni Xiaomi serije 13 nalaze se u prodaji, a više informacija možete pronaći na sajtu Xiaomi prodavnice.

Xiaomi 13 Pro dolazi u dve boje: Ceramic Black i Ceramic White, sa 1 varijantom skladištenja te će cena za 12GB+256GB biti 154.999 dinara.

Xiaomi 13 dolazi u dve boje: Black i Flora Green, sa 1 varijantom skladištenja 8GB+256GB i njegova cena će biti 119.999. dinara

Xiaomi 13 Lite takođe dolazi u tri boje: Blue, Pink i Black, sa 1 varijantom skladištenja 8GB+256GB po ceni od 59.999.

Oznake:
© 2023 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela