Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » Upoznajte novi Motorola one fusion+ smartfon

Motorola telefoni poznati su po tome što novu tehnologiju čine dostupnom svima i što u telefone ubacuju najnapredniju tehnologiju onog trenutka kada ona postane dostupna. Najnoviji Motorola telefon izdvaja se iz mase jer vam daje sve ono što vam je potrebno – pravite oštrije, svetlije fotografije iz svakog ugla i u svim uslovima osvetljenja sa 64MP kamera sistemom visoke rezolucije, koristite efikasne i inteligentne performanse koje podržava neverovatno trajanje baterije i gledajte sve na našem upečatljivom displeju.

Sve ovo spakovano je u uređaj jedinstvenog dizajna. Uživajte u fuziji vrhunskih tehnologija koje nećete pronaći nigde drugde, sem u Motoroli one fusion+.

 

motorola-one-fusion+_Moonlight-White_DYN-FRONT-LEFT_POP-UP-CAMERA

 

Učinite važne trenutke nezaboravnim

Motorola one fusion+ ima moćan sistem sa četiri kamere koji vam omogućava da stvarate ultra-realistične slike visoke rezolucije. Uživajte u nenadmašivoj jasnoći i preciznosti boja sa 64MP senzorom ultra visoke rezolucije koji je opremljen QuadPixel i Night Vision tehnologijom kako bi svaka fotografija bila oštra i svetla zahvaljujući 4x većoj osetljivosti na svetlo. Uzmite običan momenat i učinite ga posebnim uz pomoć senzora za dubinu i neverovatnom lakoćom transformišite vaše fotografije u prelepe portrete sa zamućenom pozadinom.

Ultra široki objektiv sa uglom snimanja od 118 stepeni pomoćiće vam da u kadar stavite 4 puta više sadržaja, dok će vas posebna Macro Vision kamera sa 2x većom rezolucijom od ostalih macro kamera na tržištu približiti subjektu vašeg slikanja 5x bliže, bez obzira na to da li slikate nešto veliko ili malo. A kada ste i vi spremni da postanete glavni lik na fotografiji, Motorola one fusion+ 16MP pop-ap selfi kamera postaraće se da zabeleži vašu najbolju stranu u svim svetlosnim uslovima zahvaljujući Quad Pixel tehnologiji i Nigh Vision opciji.

Energija koja će vam pomoći da postignete sve što želite

Slobodno dajte pun gas jer Motorola one fusion+ ima procesor koji može da izađe na kraj sa svime. Motorola one fusion+ isporučuje performanse i štedi bateriju zahvaljujući Qualcomm Snapdragon 730 procesoru koji je opremljen naprednim funkcijama veštačke inteligencije koje čine multitasking neosetnim i na dohvat vaših prstiju donose energetsku efikasnost za optimalno gejming iskustvo.

Poslednja stvar koju želite kada slikate trenutke za pamćenje ili uživate u multimedijalnom sadržaju jeste upozorenje o niskom procentu baterije. Zato smo one fusion+ opremili 5.000mAh baterijom kako biste u svakom trenutku imali dovoljno energije. Zapravo, dobićete dovljno energije za dva puna dana korišćenja telefona – a kada je potrebno da se baterija dopuni, to možete brzo obaviti zahvaljujući TurboPower tehnologiji za brzo punjenje.

Uživajte u realističnom zabavnom sadržaju

Ništa ne bi trebalo da stoji između vas i vaših omiljenih serija i filmova. Motorola one fusion+ poseduje jedistven 6.5-inčni Total Vision Full HD+ displej koji se bez ikakvih prekida proteže od ivice do ivice zahvaljujući super brzoj pop-ap selfi kameri koja je skrivena iza njega.

Displej na modelu one fusion+ pruža vam širok spektar boja, a tu je i HDR10 sertifikacija kako biste mogli da uživate u omiljenim filmovima, serijama i fotografijama koje ekran prikazuje u živopisnim i realističnim bojama uz poboljšano osvetljenje i kontrast.

Uživajte u dubljem i intenzivnijem zvuku sa Hi-Fi zvučnikom i osetite 4x bolji bas, jasnije vokale i bolju jasnoću, čak i kada je jačina zvuka na maksimumu.

Personalizujte svoje iskustvo na one fusion+ smartfonu

Vaš lični pomoćnik udaljen je samo jedan dodir prstom zahvaljujući posebnom dugmetu za Google Assistant funkciju koje je smešteno sa strane telefona. Samo ga dodirnite i uz pomoć glasovne kontrole zatražite odgovore na sva vaša pitanja, pa čak i kada je telefon zaključan.

Najbolje od svega, Motorola one fusion+ dolazi sa My UX opcijom koja uključuje sve dobro poznate Moto Experience doživljaje koje Motorola korisnici vole, ali i novim prilagodljivim funkcijama. My UX vam dozvoljava da muziku, video snimke i igre podignete na potpuno novi nivo sa naprednim kontrolama i podešavanjima koja možete da prilagođavate sebi. Korisnici sada mogu i da stvaraju sopstvene teme tako što će birati jedistvene fontove, boje, oblike ikona i animacije senzora za čitanje otiska prstiju i učine svoj telefon zaista posebnim i jednim u milion.

Dostupnost i cene

Motorola one fusion+ smartfon će u Srbiji biti dostupan početkom jula sa maloprodajnom cenom od 37.990 rsd.

© 2020 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela