Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » TOM TOM MAPE DOSTUPNE NA HUAWEI APPGALLERY

Kompanija Huawei objavila je dostupnost TomTom GO Navigation aplikacije na Huawei AppGallery zvaničnoj prodavnici aplikacija!

 

Vodeća kompanija specijalizovana za lokacije TomTom objavila je poslednju aplikaciju za navigaciju – TomTom Go Navigation. Aplikacija TomTom GO Navigation je jednostavna za korišćenje i dolazi sa velikim brojem inovativnih opcija – od navođenja saobraćajnih traka do pretraživanja rute i nadgledanja saobraćaja – kako bi pomogla vozačima da se kroz saobraćaj kreću sigurnije.

 

Huawei-AppGallery-KV-

 

Aplikacija takođe pruža detaljne 3D mape koje se mogu preuzeti i čuvati na telefonu vozača, pružajući kvalitetno iskustvo vožnje čak i bez mobilne mreže. Preuzete mape se ažuriraju na nedeljnom nivou, kada su povezane na mrežu, kako bi prikazivale važne detalje o putevima. Jednom povezane, mape su unapređene čitavim paketom TomTom usluga, uključujući informacije o saobraćaju i upozorenja o kamerama za brzinu. Mape se mogu preuzeti na državnom ili regionalnom nivou na osnovu individualnih potreba, ograničavajući količinu memorije telefona koja se koristi.

 

TomTom GO Navigation dolazi sa novom TomTom Online pretragom i Routing opcijom, što olakšava traženje odredišta i najbolje rute do njega, kao i TomTom Traffic – servisom informacija o saobraćaju u realnom vremenu. Uz opcije Route Bar i Moving Lane Guidance vozači mogu izbeći pravljenje skretanja i priključivanja u poslednjem trenutku, jer aplikacija jasno pokazuje na kojim trakama bi trebalo da budu u svakom trenutku.

 

„TomTom održava svet u pokretu zahvaljujući našim inovativnim preciznim tehnologijama, a poverenje nam ukazuje stotine miliona ljudi širom sveta“, izjavila je Carol Picou-Katmann, Senior direktor, Consumer Marketing & Product Experience, TomTom. „Oduševljeni smo saradnjom sa kompanijom Huawei, još jednim tehnološkim liderom, kako bismo našu viziju sigurnijeg, čistijeg sveta bez zagušenja doveli još jedan korak bliže stvarnosti.“

 

TomTom GO Navigation aplikacija funkcioniše bez oglašavanja i ne unovčava lične podatke korisnika. Aplikacija nudi besplatan probni period korišćenja od 30 dana, a korisnici se mogu pretplatiti na automatsko obnavljanje planova po ceni od 12,99e godišnje, 8,99e za šest meseci ili 1,99e mesečno. Budući da sadrži plaćanja unutar aplikacije, integrisana je sa In-App Purchases Kit iz Huawei Mobile Services (HMS) Core, sopstvenim alatom kompanije Huawei za programere, kako bi korisnicima AppGallery ponudila neometano i najsigurnije iskustvo prilikom transakcija.

 

„Kao jedna od tri najbolje prodavnice aplikacija na globalnom nivou, AppGallery posvećeno radi na pružanju globalizovanog i lokalizovanog korisničkog iskustva“, rekao je Mr. Wang Yanmin, predsednik odseka Global Partnerships and Eco-Development, Huawei Consumer Business. „Uzbuđeni smo zbog partnerstva sa TomTom kompanijom, kako bismo pružili najnovije usluge navigacije velikom broju AppGallery korisnika.“

 

Huawei AppGallery nudi širok spektar globalnih i lokalnih aplikacija u 18 kategorija, uključujući navigaciju i transport, vesti, društvene medije i mnoge druge. Dostupna u više od 170 zemalja i regiona, AppGallery aktivno poziva programere popularnih aplikacija da se pridruže platformi jer nastavlja da zadovoljava raznolike, ali usredsređene potrebe svojih 460 miliona aktivnih korisnika.

 

AppGallery se zalaže za pružanje visokokvalitetnog, inovativnog i bezbednog korisničkog iskustva sa aplikacijama. To uključuje uspostavljanje potpunog sistema bezbednosti i zaštite, i osiguravanje usaglašenosti sa lokalnim zakonima i propisima širom sveta.

 

Preuzmite TomTom GO Navigation aplikaciju sa AppGallery. Za više informacija posetite https://consumer.huawei.com/en/mobileservices/appgallery/.

 

© 2020 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela