Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » Sve što znamo o 3 nova premijum telefona koja će Motorola predstaviti sledeće nedelje

Čini se da ćemo nakon nekoliko meseci čekanja napokon dobiti priliku da vidimo nove Motorola premijum telefone. Motorola je globalno najavila poseban događaj u Milanu na kom bi trebalo da predstavi nove uređaje svoje edge premijum klase smartfona, a ono što je posebno interesantno jeste podatak da bi jedan od novih telefona trebalo da ima kameru sa impresivnih 200MP. Sudeći po glasinama, Motorola će u Milanu predstaviti tri nova telefona – edge 30 ultra, edge 30 fusion i edge 30 neo.

Iako kompanija još nije otkrila detalje u vezi sa ovim modelima, zahvaljujući velikom broju glasina, već sada možemo da pretpostavimo šta će sve novo ovi telefoni doneti.

 

motorola 30 ultra srbija

 

Motorola edge 30 ultra

Sva pažnja će sasvim sigurno biti usmerena na ovaj model pošto bi on trebalo da predstavlja sam vrh Motoroline ponude u ovom trenutku. Glasine govore da će edge 30 ultra biti opremljen Snapdragon 8+ Gen 1 procesorom, kao i kamera sistemom od 200MP.

S obzirom na to da već postoje telefoni sa ovim čipsetom, edge 30 ultra neće biti prvi telefon sa ovim moćnim procesorom, ali zato ne bi trebalo da ima konkurenciju kada su kamere u pitanju jer se veruje da će imati glavnu kameru od impresivnih 200MP. Pored glavne 200MP kamere, možemo da očekujemo i 50MP ultraširoki senzor, 12MP 2x telefoto objektiv i 60MP selfi kameru.

Motorola edge 30 ultra bi takođe trebalo da ima i 6.7-inčni OLED dislpej sa 144Hz osvežavanjem ekrana, kao i bateriju kapaciteta 4.610mAh sa 125W brzim punjačem.

Motorola edge 30 fusion

Ovaj model bi trebalo da bude predstavljen sa Snapdragon 888+ procesorom i 6.55-inčnim OLED displejom sa 144Hz osvežavanjem ekrana. Kada su kamere u pitanju, očekuje se 50MP glavni senzor, 13MP ultraširoki objektiv i 2MP dubinski senzor.

Fanovima selfija bi na raspolaganju trebalo da bude 32MP prednja kamera.

Motorola edge neo

Glasine ukazuju na to da bi ovaj model trebalo da ima Snapdragon 695 ili Snapdragon 750G procesor uparen sa 8GB radne memorije. Podaci do kojih je došao sajt Geekbench otkrivaju i 6.28-inčni POLED displej, 256GB interne memorije i kamera sistem koji čine 64MP glavni senzor sa optičkom stabilizacijom slike, 13MP ultraširoki senzor i 32MP selfi kamera.

Naravno, moraćemo da sačekamo 8. septembar kako bismo se uverili da su ove glasine tačne, ali informacije koje su do sada pronašle svoj put do interneta svakako ukazuju na tri telefona koja će biti veoma interesantna kupcima.

© 2022 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela