Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » Snapdragon 888 mobilna platforma biće korišćena u najnovijoj Honor Magic3 seriji

Predsednica sektora zaduženog za proizvode u kompaniji Honor, Fang Fei, citirana je u pres saopštenju koje je objavio poznati proizvođač mobilnih procesora Qualcomm. Kompanija je u saopštenju otkrila da će njena najnovija Snapdragon 888 mobilna platforma biti korišćena u najnovijoj Honor Magic3 seriji.

 

Snapdragon 888 Plus

 

Ova vest predstavlja još jedan veliki trenutak za Honor od novembra prošle godine. Stvaranjem jakih partnerstava sa vodećim tehnološkim kompanijama kao što su Qualcomm i Google, jedan je od najvećih ciljeva koji je kompanija Honor u ovom vremenskom periodu ostvarili.

Uspešno lansiranje modela Honor 50, prvog smartfona sa Snapdragon 778G mobilnom platformom, svakako je bio poseban trenutka za kompaniju.

Priznanja prve grupe korisnika u Kini bio je dodatni podsticaj za nas. Videli smo pozitivne rezultate koje je donelo optimizovanje Snapdragon 778G procesora kada su u pitanju iskustvo korišćenja i brzina rada.

U isto vreme, nadmašena su očekivanja koja ljudi imaju u vezi sa tim kako telefon čija cena kreće od 418 dolara treba da izgleda, zahvaljujući jedinstvenom dizajnu kamere i korišćenju premijum materijala.

“Zapravo, telefon je toliko dobro primljen, da smo ostvarili preko 77 miliona dolara profite u pretprodaji i to za samo 1 minut od njenog početka “ – rekla je Fang Fei.

© 2021 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela