Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » Samsung uvodi Siguran servis za svoje korisnike

Kompanija Samsung Electronics Co., Ltd. najavila je u Srbiji uslugu Siguran servis, kako bi svojim korisnicima obezbedila neometano servisiranje proizvoda i u okolnostima kada je potrebno ostati kod kuće. Usluga Daljinska podrška pruža brzu popravku televizora i pametnih telefona, dok će servis Od vrata do vrata omogućiti bezbedno, beskontaktno preuzimanje i transport uređaja. Istovremeno, Samsung će sprovoditi i dodatnu dezinfekciju, kako bi higijena bila na najvišem nivou.

 

Galaxy S20, S20+, S20 Ultra

 

Nakon kontaktiranja korisničke podrške, uz Daljinsku podršku potencijalni problem koji se pojavi na Samsung televizoru ili pametnom telefonu biće brzo rešen, bez potrebe za izlaskom iz kuće. Putem aplikacije Smart Tutor, uz saglasnost korisnika, agent korisničke podrške može daljinski pristupiti uređaju kako bi ga pregledao, a svi koraci mogu se ispratiti na ekranu. Na ovaj način, pomoć će biti ukazana pri svakodnevnim aktivnostima, kao što su optimizacija naloga, različita podešavanja ili ažuriranje softvera i aplikacija.

Korišćenjem servisa Od vrata do vrata, u slučaju kvara na televizoru ili telefonu, korisnici mogu pozvati korisničku podršku i osoblje će doći na željenu adresu, odakle će preuzeti uređaj kome je neophodna poravka. Ukoliko korisnik odluči da sam preda uređaj u servis, to može učiniti na siguran način – bez kontakta sa servisnim osobljem. Uređaj će nakon obrade biti vraćen na adresu stanovanja.

Kako bi bezbednost korisnika bila dodatno povećana, Samsung će pre i posle servisiranja dezinfikovati sve uređaje, upotrebom tečnosti na bazi isopropil alkohola i/ili emitovanjem UV-C svetlosti. Time će sa uređaja, bez oštećenja, biti otklonjeno do 99 odsto prisutnih čestica.

Za više informacija o sigurnom servisu u Srbiji, posetite www.samsung.com/rs/siguran-servis

© 2020 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela