Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » Samsung: 50 odsto popusta za 50 godina poverenja

Tokom poslednje dve decenije, telefoni su evoluirali, postali „pametni“ i nezamenljivi u svakodnevnom životu, pa je danas gotovo nezamislivo provesti dan bez njih. Bilo da su u pitanju poslovne obaveze, razgovor sa prijateljem ili provera vremenske prognoze, pametni telefoni su ključni sastojak svakog uspešnog poduhvata.

 

Samsung Galaxy Note10 50 godina

 

Međutim, oni nisu neuništivi, pa se može desiti da padnu na pod, skliznu sa stola, ili da ih neko slučajno obori, u prolazu. U velikom broju situacija, kada padne na zadnju stranu, telefon prođe sa po kojom ogrebotinom, a korisnici sa olakšanjem konstatuju kako će ubuduće voditi više računa i kupiti zaštitnu masku. Problem uglavnom nastaje kada telefon padne na prednju stranu ili kada ivicom udari o pod. Tada dolazi do oštećenja ekrana. Korisnici često izbegavaju odlazak u servis radi zamene ekrana, jer je reč o usluzi koja ume da bude skupa. Tako nastavljaju da koriste telefon slomljenog ekrana, pa nailaze na poteškoće prilikom pisanja poruka, slanja mejlova ili pregleda fotografija i video sadržaja. Može ih, sa druge strane, jednako frustrirati i sama činjenica da je narušena estetika njihovog uređaja.

 

Svesna značaja koji pametni telefoni imaju za korisnike, kompanija Samsung je, povodom obeležavanja 50 godina poslovanja, odlučila da potrošačima pruži posebnu pogodnost. Od 27. septembra do 25. oktobra, Samsung će svakog petka svojim korisnicima omogućiti popravku ekrana uz neverovatan popust od čak 50 odsto za sve modela telefona koji su pretrpeli oštećenje u okviru garantnog perioda.

Kao lider i jedan od najvećih tehnoloških inovatora u svetu, Samsung Electronics već pola veka kreira budućnost i menja živote svojih korisnika, pružajući im inovativne proizvode i vrhunske usluge, kao i besprekorno iskustvo. Ovo je samo jedna u nizu akcija kojima kompanija proslavlja pedesetogodišnjicu svog postojanja u svetu tehnologije. Za više informacija, posetite www.samsung.com/rs/support.

© 2019 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela