Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » Revolucija u oblasti mobilne fotografije: Huawei Pura 70 Ultra donosi Ultra Lighting Pop-Out kameru

Tokom godina, legendarna Huawei P serija postizala je konstantan uspeh, uvodeći inovacije koje su pomerale granice i oduševljavale kritičare, a sada je na pomolu novo veliko iznenađenje.

Naime, Huawei je rebrendirao P seriju u seriju „Pura“, koja simbolizuje čistoću i jedinstvenost. Serijom Huawei Pura 70, započeta je nova era u svetu flagship telefona. Ovde se, pre svega, misli na revolucionarnu funkciju pod nazivom Ultra Lighting Pop-Out Camera, pionirsku tehnologiju kamere sa mnoštvom uzbudljivih opcija kao što su struktura kamere koja se uvlači i ultra brzi snimak.

Ultra Lighting Pop-Out kamera – prva takve vrste

Od trenutka pojavljivanja Huawei Pura 70 Ultra modela, mnogi su pohvalili izvanredne performanse i strukturu njegove Ultra Lighting Pop-out kamere. Uz veličinu senzora od jednog inča i najveći fizički otvor blende (F1.6) među senzorima ove veličine, dolazi kamera sa najvećim unosom svetlosti u industriji. Na taj način ova moćna kamera omogućava korisnicima da snime oštre, jasne fotografije sa većom stabilnošću i najpreciznijim fokusom do sada.

Struktura kamere koja se uvlači, koja funkcioniše kroz napredni rotacioni sistem prenosa, automatski se proširuje tokom snimanja i na taj način stvara više prostora u unutrašnjoj strukturi kamere. Uz već pomenutu veličinu senzora i impozantan otvor blende koji funkcioniše unutar debljine od samo 8.4 mm, Huawei Pura 70 Ultra predstavlja prvi korak za mobilne uređaje sa sistemima za snimanje sa velikim unosom svetlosti.

Ultra Speed Snapshot – snimci u deliću sekunde

Ultra Lighting Pop-Out kameru pokreće hardver visokih performansi koji pritom radi u tandemu sa Huawei XD Motion Engine, što omogućava besprekorno predstavljanje subjekata i pejzaža čak i dok su u brzom i dinamičnom pokretu. Huawei XD Motion Engine obrađuje sadržaj kroz AI Motion Vector Computing, gde se fotografije kreirane dugim i kratkim ekspozicijama uparuju sa njihovim karakteristikama kroz Regional Motion Restore, inteligentno generišući nezamućen, zamrznut snimak koji karakteriše kvalitet visoke rezolucije.

Funkcija Ultra Speed Snapshot proširuje mogućnosti fotografije, ohrabrujući korisnike da snimaju stvari onako kako ih vide. Idealna za kreativne ulične fotografije ili umetničke snimke, Ultra Speed Snapshot savršeno detektuje svaki pokretni element oko subjekata, bilo da je reč o opadajućem jesenjem lišću u parku ili konfetama na koncertu, kamera je u stanju da odmah zamrzne detalje i sačuva emocionalni puls trenutka. 

Inventivan dizajn i sigurnosne funkcije za besprekorno korisničko iskustvo 

Huawei je uspeo da inovira strukturu glavne kamere koja se može uvlačiti, a da pritom zadrži lagano i tanko telo kućišta. Njenu naprednu strukturu pokreće mali, ali brz i snažan motor koji koristi podešavanje promenljive frekvencije motora da podesi visokofrekventni zvuk kamere u mehanički umirujući ton koji oponaša ton profesionalne fotografske opreme. Takođe, uprkos svom Pop-out dizajnu, Huawei Pura 70 Ultra je prošao 300.000 testova pouzdanosti i zaštićen je od oštećenja. Zapravo, struktura koja se može uvući dolazi sa zaštitnim slojem od polimerskog tečnog silikona, integrisane strukture, a kamera je prema IP68 sertifikatu otporna na prašinu i vodu, do 2 metra. Takođe, zahvaljujući senzoru visoke preciznosti, Huawei Pura 70 Ultra može preciznije da oseti pritisak prsta, a tu je i podrška automatskog povlačenja kada se kamera ispusti ili kada se detektuje pritisak, minimizirajući na taj način spoljne uticaje na kameru. 

Neograničene mogućnosti uz AppGallery i pogodnosti za kupovinu Huawei 70 Pura Ultra

Zahvaljujući novim unapređenjima softvera, na AppGallery prodavnici aplikacija od sada je moguće direktno preuzeti Google aplikacije, WhatsApp, Facebook, Instagram i sve ostale aplikacije za koje je u prošlosti bio neophodan Gspace ili apkpure.

Preuzimanje aplikacija sa AppGallery prodavnice je jednostavan i siguran postupak. Prilikom preuzimanja neke od aplikacija, na ekranu će se pojaviti pop-up koji je potrebno potvrditi kako bi se preuzeli neophodni plugin dodaci. Nakon što odobrite njihovu instalaciju, moguće je bez ikakvih smetnji koristiti željenu aplikaciju.

Huawei je pripremio sjajne pogodnosti za sve one koji žele da poruče svoj novi gedžet Pura 70 serije. Od 15. do 30. maja, svi zainteresovani ljubitelji inovativnih flagship telefona mogu rezervisati neki od uređaja Pura 70 serije kod operatora A1, Yettel ili MTS, kao i u slobodnoj prodaji, odnosno u Gigatronu, Tehnomaniji i Tehnomediji.

Pri svakoj rezervaciji uređaja iz Pura 70 serije do kraja maja zainteresovani mogu dobiti na poklon slušalice Huawei FreeBuds Pro 3. Registrujte se na sledećem linku kako biste ostvarili pravo na poklon do kraja meseca.

© 2024 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela