Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » realme predstavlja moderan telefon početnog nivoa sa trendi prugastim dizajnom – realme C30

realme, najbrže rastući brend pametnih telefona na svetu, zvanično je predstavio moćni pametni telefon početnog nivoa, realme C30, sa svetlucavim dizajnom vertikalnih pruga koji privlači pažnju već na prvi pogled. Takođe, realme C30 se kod nas već nalazi u prodaji.

 

realme C30

 

Najbolje performanse u segmentu Powered by Unisoc T612 & UFS 2.2

Opremljen snažnim procesorom Unisoc T612, realme C30 postiže rezultat 224.233 na AnTuTu testovima. Štaviše, C30 opremljen je sa UFS 2.2 ultra brzom memorijom, koja može da obezbedi duplo veću brzinu čitanja i pisanja podataka od eMMC 5.1. Većina koristi UFS 2.2 samo na svojim modelima srednjeg i visokog kvaliteta, dok ga realme C30 koristi i u ovom cenovnom rangu.

Izvanredan i moderan dizajn za početni cenovni segment

Dizajniran da bude najelegantniji pametni telefon početnog segmenta u 2022. godini, realme C30 dolazi sa dizajnom vertikalnih pruga, debljine 8,5 mm, kombinujući vizuelni užitak sa udobnošću korišćenja. Kao rezultat toga, dobili smo najtanji telefon u segmentu, a dinamičan dizajn i tekstura čine da izgleda futuristički i trendi. Ovaj pametni telefon takođe dolazi u tri opcije boja: plava, bambus zelena i denim crna.

Mega baterija

Što se tiče baterije i realme C30 nastavlja sa prednostima baterije C serije od 5000 mAh tako da može da traje i do 35 dana u stanju pripravnosti.

Za više informacija posetite zvaničnu realme stranicu – https://www.realme.com/

© 2022 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela