Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » Predstavljeni najnoviji Samsung Galaxy S uređaji – S21 i S21+

Kompanija Samsung Electronics Co., Ltd. danas je predstavila Galaxy S21 i Galaxy S21+ pametne telefone, najnovije flegšip uređaje sa novim dizajnom, kamerom profesionalnog ranga za korisnike svih nivoa veština i najnaprednijim procesorom koji je ikada korišćen u Galaxy uređajima. Kreiran prema načinu na koji korisnici sada žive, Galaxy S21 donosi izobilje savremenih inovacija, koje omogućavaju korisnicima da se izraze kao nikada do sad i dobiju najviše od svakog iskustva. Dodatno, svaki uređaj donosi konektivnost, snagu i performanse kakve jedino Samsung može da pruži.

„Živimo u svetu u kojem mobilni uređaji zauzimaju važno mesto, budući da mnogi od nas rade na daljinu i provode više vremena kod kuće. Takođe, uvek smo težili pružanju izbora, posebno u novim okolnostima kada je izražena sve veća potreba za istim, i zato Galaxy S21 serija omogućava da svako odabere uređaj koji najbolje odgovara ličnom stilu i multimedijalnim potrebama koje se stalno menjaju”, izjavio je TM Roh, predsednik i direktor odeljenja za mobilne komunikacije u kompaniji Samsung Electronics. „Duže od decenije, Galaxy S serija donosi najsavremenije iskustvo flegšip mobilnih telefona onim korisnicima koji se oslanjaju na svoje pametne telefone za povezivanje, zabavu i izražavanje svoje individualnosti.”

 

Galaxy S21+_1

 

Hrabar novi dizajn

Galaxy S21 donosi hrabar novi dizajn sa kompaktnim displejem od 6.2 inča.  Galaxy S21+ dolazi sa proširenim ekranom od 6.7 inča, uz jaču bateriju, odličnu za maratonske gejmere i ljubitelje serija.

Nova Galaxy S21 serija uvodi Contour Cut kameru koja se neprimetno stapa sa metalnim okvirom uređaja, donoseći elegantan i upadljiv izgled. S21 i S21+ biće dostupni u nizu privlačnih boja, uključujući i novu fantomski ljubičastu boju. Osim toga, svaki uređaj je na poleđini obložen luksuznim matiranim završnim slojem, koji daje sofisticirani izgled i osećaj.

Galaxy S21 dolazi sa inteligentnim Dynamic AMOLED 2X Infinity-O prilagodljivim displejom od 120Hz, idealnim za gledanje svih vrsta sadržaja. Ekran automatski podešava osvežavanje na osnovu prikazanog sadržaja, bilo da korisnik gleda svoje naloge na društvenim mrežama ili seriju. Displej takođe ne zamara oči, budući da novi Eye Comfort Shield automatski podešava plavo svetlo na osnovu doba dana i sadržaja koji se prikazuje.

Neka svaki dan bude izuzetno iskustvo

Nova S serija nastavlja tradiciju Samsung kamera profesionalnog ranga, sa unapređenjima koja omogućavaju korisnicima svih nivoa veštine da kreiraju vrhunski foto i video sadržaj. Bilo da snimaju prvi susret njihovog psa sa ogledalom, druženje sa prijateljima ili spektakularne poglede na putovanju u prirodi, Galaxy S21 i S21+ korisnicima omogućavaju najbolji kvalitet.

Poboljšani 8K Snap omogućava pravljenje kristalno čistih 8K video snimaka, kako bi sva akcija bila snimljena na najbolji način, uz mogućnost pravljenja fotografija od kadrova iz snimka, jednostavnim pritiskom na record opciju. Bez obzira koliko su uslovi dinamični, snimak će biti potpuno stabilan zahvaljujući Super Steady funkciji, sa unapređenih 60fps. Nova Director’s View opcija omogućava korisnicima da biraju najbolji kadar, a uz Vlogger View sada je moguće simultano snimanje videa sa prelaskom sa prednje na zadnju kameru, kao i menjanje ugla snimanja, ali i gledanja. Kada je uređaj uparen sa novim Samsung Galaxy Buds Pro slušalicama, moguće je snimanje ambijentalnog zvuka i glasa korisnika istovremeno pomoću multiple mic recording opcije. To znači da Galaxy S21 može da se u Pro Video Mode režimu rada postavi na stalak za telefon i da se Buds Pro koristi kao mikrofon, kako bi korisnik mogao da se udalji od telefona i snimi sebe kako priča, kao i pozadinski zvuk u vrhunskom kvalitetu. Uz pomoć veštačke inteligencije, popularna Single Take opcija omogućava snimanje niza foto i video formata samo jednim dodirom. Ova funkcija poboljšana je novim, profesionalnim video podešavanjima, kao što su Highlight Video i Dynamic Slow-Mo, koji pružaju fokus na najbitnije delove akcije u kadru.

Trostruka kamera profesionalnog ranga na bazi veštačke inteligencije je dizajnirana za sve one prilike kada korisnici žele da imaju veću kontrolu nad sadržajem. Sistem kamera intuitivno procenjuje i prilagođava se sadržaju, kako bi konačni snimak ispao savršeno. U Portrait Mode režimu rada, kamera koristi poboljšanu 3D analizu, koja preciznije odvaja subjekat od pozadine. Takođe, uvodi opcije za virtuelno studijsko osvetljenje i pozadinske efekte na bazi veštačke inteligencije kako bi subjekat bio istaknut u odnosu na pozadinu. Ova opcija funkcioniše i kada je reč o selfi fotografijama. Za udaljene snimke tu je unapređeni Space Zoom, dok je novi Zoom Lock zadužen da umanji efekat podrhtavanja ruku i zabeleži čistije snimke pri uvećanju do 30 puta na Galaxy S21 i S21+. Dodatno, poboljšane mogućnosti obrade fotografija znače da će i snimci napravljeni u mračnom okruženju biti jasniji i kvalitetniji.

Vrhunska konektivnost i performanse

Samsung je posvećen pomaganju korisnicima da ostanu povezani, a njihovi podaci bezbedni, na još praktičnije, personalizovanije načine. Galaxy S21 donosi performanse naredne generacije i neometano povezuje korisnike sa celokupnim Galaxy ekosistemom, kako bi pružio više fleksibilnosti, bez obzira na dnevne rutine.

Galaxy S21 donosi najnoviji i najnapredniji procesor viđen kod Galaxy telefona, veću brzinu, energetsku efikasnost i napredne kompjuterske mogućnosti, koje podržavaju 5G konektivnost i funkcije veštačke inteligencije. Nova S serija ima svu moć da obrađuje fotografije, snima 8K video i podrži maratonski cloud gejming.

Da bi osetljivi i lični podaci bili dobro čuvani, za to je zadužen Samsung Knox Vault, vrhunska bezbednosna platforma kompanije Samsung. Dodavanjem dodatno obezbeđene memorije procesoru S21 telefona, Samsung Knox Vault pruža još jedan, novi sloj zaštite.

Galaxy S21 takođe predstavlja i novi uređaj za zaštitu privatnosti, sa kojim se jednostavnim klikom skidaju meta podaci sa fotografija pre deljenja. Private Share opcija omogućava kontrolu nad time ko ima pristup sadržaju koji korisnik nekome pošalje i koliko dugo će sadržaj biti dostupan.

Nova generacija S serije dizajnirana je za korišćenje uz druge Galaxy uređaje. Pomoću SmartThings Find opcije korisnici mogu sa lakoćom da pronađu svoje ostale Galaxy uređaje, čak i kada nisu priključeni na internet. Bilo da je zagubljeni uređaj ostao u drugoj sobi, ispod sedišta automobila, ili u drugom gradu, SmartThings Find će pomoći korisnicima da ga nađu. Uz Galaxy SmartTag Bluetooth lokator moguće je pronaći uređaje i predmete koji nisu povezani sa internetom. Sve što korisnik treba da uradi je da prikači SmartTag za svoje ključeve ili ogrlicu njihovog ljubimca i može da koristi SmartThings Find da ih brzo locira.

Optimalna Samsung Care+ podrška

Personalizovana Samsung Care+ Pro podrška na Galaxy S21 telefonima pruža korisnicima potpuni osećaj sigurnosti i spokoja, u vidu korisničke podrške putem telefona ili chat-a 24/7, popravke ekrana, produžene garancije i osiguranja u slučaju iznenadnog kvara. Samsung Care+ osiguranje dostupno je na samsung.com/samsung-care-plus/.

Dostupnost

Od 29. januara 2021. godine, Galaxy S21 i Galaxy S21+ biće dostupni kod operatora, kao i u maloprodaji, u sledećim bojama:

Galaxy S21: Fantomski ljubičasta, fantomski siva, fantomski ružičasta i fantomski bela, u verzijama od 128GB i 256GB, sa 8GB RAM memorije (verzija od 256GB biće dostupna samo u fantomski sivoj boji).

Galaxy S21+: Fantomski ljubičasta, fantomski srebrna i fantomski crna u verzijama od 128GB i 256GB, sa 8GB RAM memorije (verzija od 256GB biće dostupna samo u fantomski crnoj boji).

Naručivanje u pretprodaji trajaće od 14. do 28. januara 2021. godine, putem sledećeg linka: https://www.samsung.com/rs/offer/preorder-galaxy-s21/. Svi korisnici koji u toku promotivnog perioda naruče novi Samsung Galaxy S21+ 5G ili S21 5G dobiće na poklon novi Samsung SmartTag lokator i Galaxy Buds Live bežične slušalice.

Preporučena maloprodajna cena za Galaxy S21 (5G 8/128GB) je 104.990 dinara, dok će preporučena maloprodajna cena za Galaxy S21+ (5G 8/128GB) biti 129.990 dinara.

© 2021 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela