Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » Predstavljen unapređeni Huawei Assistant

Kompanija Huawei predstavila je ažuriranje Huawei Assistant na svim svojim pametnim telefonima i tabletima, kako bi pružila bogatije i kvalitetnije korisničko iskustvo.

Nakon povratnih informacija od korisnika širom Evrope, Huawei Assistant uključuje promene u svom izgledu i stilu, omogućavajući korisnicima da ga personalizuju i lako uređuju kartice kako bi ih što više prilagodili sopstvenim potrebama. Funkcije, uključujući AI pretragu (eng. AI Search), Trenutni pristup (eng. Instant Access), Trenutke (eng. Moments) i Početnu stranu (eng. Feed), pomažu korisnicima da skrate vreme provedeno u pretraživanju menija i rezultata pretrage i iskoriste pun potencijal svog uređaja.

Prevlačenjem udesno sa početnog ekrana uređaja, funkcije Huawei Asistenta su dostupne za pristup i otkrivanje.

 

Huawei Asisstaint 2

 

Glavna unapređenja na Huawei Assistant su:

  • Inovativno korisničko iskustvo – Sve partnerske kartice imaće novi dizajn, kojem se može pristupiti u odeljku „Trenuci“ (eng. Moments) na ekranu Huawei Assistant, uz sadržaje kao što su kartice za kupovinu koje omogućavaju partneri.
  • Vaše kartice na vaš način – Korisnici sada mogu da premeštaju kartice na ekranu, kako bi im lakše i brže pristupili.
  • Početna stranica – Početna stranica u realnom vremenu na dnu ekrana Huawei Assistant omogućava da budete u toku sa najnovijim naslovima.

Ostale ključne karakteristike uključuju:

  • AI Pretragu – Pretraživanje stavki u okviru polja za pretragu na vrhu ekrana pružiće rezultate podeljene u dve grupe: lokalno sačuvani rezultati (mailovi, kontakti, kalendar, poruke itd.) i rezultati pronađeni na internetu.
  • Trenutni pristup – Korisnici mogu da dodaju svoje četiri omiljene aplikacije i usluge na vrh početnog ekrana ili da ih Huawei Assistant predloži na osnovu interesovanja korisnika.
  • Trenutke – Ova inteligentna obaveštenja i podsetnici pojavljuju se po potrebi – korisnici mogu da izaberu da li žele da aktiviraju opcije kao što su podsetnici, propušteni pozivi, vremenska prognoza, izveštaji o protoku podataka, sportski rezultati i još mnogo toga.

Danijela Jovanović, direktor marketinga kompanije Huawei Srbija ovim povodom izjavila je: “Kompanija Huawei konstantno nastoji da svojim uređajima i uslugama omogući ljubiteljima brenda inovativno i najkvalitetnije korisničko iskustvo. Novi izgled Huawei Assistant će ubrzati i pojednostaviti pristup informacijama u bilo kom trenutku, na bilo kojem mestu. Uz naprednu AI tehnologiju koja pokreće Huawei Assistant, korisnici će potpuno neometano moći da pristupe omiljenim aplikacijama, vestima koje se ažuriraju u realnom vremenu, kao i brojnim drugim funkcijama”.

Da biste pristupili novom Huawei Assistant izgledu, potrebno je samo izvršiti ažuriranje na poslednju verziju u okviru Huawei AppGallery prodavnice.

© 2021 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela