Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » Predstavljamo Wiko Y62 Plus

Y62 Plus vam omogućava da sve radite duže, zahvaljujući izdržljivoj bateriji od 3000mAh. Telefon dolazi u paketu na koji se možete osloniti u svakom trenutku: izdašnih 32GB memorije i velika 4G brzina. Sve je veće na 6.1” HD+ ekranu sa živopisnim detaljima tu na vašem dlanu. Izuzetno jednostavan za korišćenje, ima Google Assistant dugme, funkciju Camera Go, Simple mod i dugmiće za jednostavniji pristup.

Neka vam uspomene budu uvek blizu, od fotografija i video klipova do muzike i omiljenih aplikacija, zahvaljujći ROM memoriji od 32GB, koja se može proširiti sa opcionalnom MicroSD karticom od 256GB. Brz rad omogućen je zahvaljujući ugrađenom MediaTek quad-core 1.8 GHz procesoru. Prelaz sa jedne na drugu aplikaciju je uvek lagan zahvaljujući 2GB RAM, što omogućava delotvorno obavljanje više zadataka istovremeno. Zabavljajte se na društvenim mrežama, surfujte internetom i preuzimajte/šaljite svoj sadržaj velikim brzinama pomoću 4G tehnologije.

 

0001 wiko y62 plus cena

 

Spremni ste za igrački maraton ili da iznova puštate vaše omiljene pesme i do 1,5 dana sa 1 punjenjem! Baterija od 3000mAh kod Y62Plus nudi do 36 sati autonomije. Za korak dalje, tu je AI Power, a ova pametna tehnologija uštede energije upravlja ponašanjem i potrošnjom aplikacija koje instalirate, dok istovremeno produžava vek trajanja baterije.

Veliki ekran od 6.1” u širokom formatu 19:9 je pravi užitak za oči zahvaljujući HD+ rezoluciji. IPS tehnologija omogućava svetliji tekst i slike vidljive iz svakog ugla gledanja. Uže ivice i kompaktnost garantuju ugodan osećaj u ruci.

Y62 Plus pruža efekat gradijentnog prelaza, a dijagonalni taktilni završni sloj hvata svetlost u hladnim nijansama tamnoplave, svetloplave i pastelno zelene.

Svaka fotografija biće najbolja moguća zahvaljujući najnovijoj Camera Go tehnologiji za uspomene koje vredi deliti. Mrak je vaš novi teren za igru, jer Y62 Plus nudi Night Mode način rada koji je osmislio Google, a koji pruža živopisne boje i oštre detalje na snimcima pri slabom osvetljenju. Svaka fotografija je u skladu sa okolnostima zahvaljujući HDR.

Šta je bolje od svakodnevne praktičnosti! Brzo pristupite vašem Y62 Plus svojim jedinstvenim ključem, koristeći Face Unlock. Osim toga, dual SIM omogućava tako jednostavnu organizaciju privatnog i profesionalnog života. Sve funkcije i aplikacije koje najčešće koristite su sada objedinjene zahvaljujući novom Simple Mode interfejsu. Google je dostupan na dodir prsta, jednostavnim pritiskanjem i držanjem namenskog dugmeta za GoogleAssistanta. Poslednje, ali ne i najmanje važno, personalizujte vaše iskustvo sa inovacijom u vidu Android 11Go Edition koju je razvio Google.

Uronite u široki ekran koji je u potpunosti zaštićen zahvaljujući prozirnoj prednjoj foliji Easy Folio. Dvostruka zaštita isporučuje se sa prilagođenim paketom dodatne opreme, koji sadrži prozirnu savitljivu futrolu za potpunu, robusnu zaštitu i kaljeno staklo. Nevidljivi štitnik ekrana precizno je oblikovan da odgovara vašem pametnom telefonu za diskretnu zaštitu, a otporan je na udarce i oštećenja.

U pakovanju pored punjača i slušalica dolazi i zaštita, te korisnici dobijaju i fleksibilnu futrolu i kaljeno staklo za zaštitu ekrana.

Y62 Plus je dostupan u maloprodajama po preporučenoj ceni od 10,499 dinara.

© 2021 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela