Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » Predstavljamo WIKO View5

Novi View5 uvodi vas u neverovatno vizuelno iskustvo putem svog neograničenog Full screen O displeja, koji je pravi izbor za gledanje video-zapisa, igranje igrica i pregledanje društvenih mreža. Unapredite doživljaj fotografisanja sa četvorostrukom kamerom od 48MP sa funkcijama veštačke inteligencije, koja pruža odlične fotografije u svakoj prilici i nudi više profesionalnih opcija, uključujući super široki ugao, Macro i Bokeh. Uz to, ostaćete u pokretu zahvaljujući praktično neograničenom veku trajanja baterije sa jednim punjenjem!

PROFESIONALNO FOTOGRAFISANJE

Unapredite doživljaj fotografisanja zahvaljujući novoj četvorostrukoj kameri od 48MP sa funkcijama veštačke inteligencije. Snimite detaljne fotografije prirode, životinja, hrane, prijatelja i još puno toga, čak i sa veće udaljenosti. Izborite se i sa slabim svetlom, jer veći senzor i više piksela omogućavaju jasnije i oštrije slike u mračnim sredinama. Svaka fotografija je prilagođena situaciji! Snimite širu sliku super širokougaonim objektivom od 120°, jer sada fotografijom lako možete snimiti sve i svakog, od prijatelja, kućnih ljubimaca do pejzaža! Macro objektiv uvećava svet tako što sićušne stvari čini ogromnim. Otkrijte golim okom mikro svet sa oštro fokusiranim detaljima i upoznajte se sa teksturama i šarama zahvaljujući objektivu od 5MP. Malo Bokeha, zašto da ne? Snimite svetlu fotografiju i učinite je umetničkom pomoću artističkog efekta zamućenosti.

 

wiko view5 cena 1

 

PRIKAZ PREKO CELOG EKRANA ZAHVALJUJUĆI O DISPLEJU

Zaboravite granice i doživite prikaz preko celog ekrana koji nudi View5 za vrhunsko vizuelno uživanje u filmovima, igricama, Instagramu i još mnogo čemu. Uživajte u živopisnim bojama i detaljima multimedijalnih sadržaja na 20:9 O displeju s HD+ rezolucijom. Ugrađeni kružni indikator trajanja baterije obaveštava vas preko ekrana, tako što pozeleni dok se puni, pobeli kada je baterija iznad 15% a pocrveni kada je ostalo manje od 15% baterije.

EKSPERT ZA BATERIJE. 2 PUNJENJA NEDELJNO

Tražite pametni telefon s najjačom baterijom? Pojačana baterija od 5000mAh kod View5 je sertifikovana od strane SmartViser kompanije, nezavisnog stručnog tela  specijalizovanog za testiranje uređaja, što garantuje autonomiju od 3,5 dana sa jednim punjenjem. Osetite snagu gledanja, igranja i uživanja u vašem telefonu koja traje danima! Možete još pametnije upravljati potrošnjom energije pomoću AI Battery Master, optimizovanjem aktivnosti aplikacija i potrošnje energije, što produžava životni vek baterije.

BEZGRANIČNI ROM OD 64GB I RAM OD 3GB

Veća memorija znači više prostora za čuvanje podataka! Tu je čak 320GB prostora za sve što vam treba, omiljene klipove i aplikacije, jer View5 nudi 64GB interne memorije i 3GB RAM, uz mogućnost proširenja micro SD karticom od 256GB.

VRHUNSKI DIZAJN. PRIRODNE BOJE.

Istražite elegantan dizajn View5 sa zadnjim poklopcem koji podseća na staklo i svetlucavim okvirom s efektom ogledala koji stvara osećaj dubine i luksuza. Novi nijansirani dizajn inspirisan je prirodom i nijansama ponoćno plave, breskva zlatne i borove zelene.

BEZBEDAN I LAK ZA UPOTREBU

Zahvaljujući mnoštvu opcija prilagođenih korisniku, intuitivni doživljaj upotrebe dolazi sam po sebi. Zaštitite vaš pametni telefon dodirom prsta, koristeći tehnologiju otključavanja otiskom prsta. Osim toga, prepoznavanje lica samo jednim pogledom, zajedno s opcijom otključavanja licem pruža dodatnu sigurnost. Jednostavno dodirnite i držite dugme Google Assistant i naložite Google-u da postavi alarm, ažurira kalendar, proveri vreme ili uključi baterijsku lampu, kada je to potrebno. Sve to, plus najnovije inovacije koje pruža AndroidTM*10 razvijen od strane Google-a.

ALATI PRILAGOĐENE ZAŠTITE

Izaberite iz pametne selekcije prilagođenih alata. Pametna folija se karakteriše uglađenim, pametnim prozorom sa diskretnim interfejsom preko kog možete gledati pozive, notifikacije i slušati muziku istovremeno. Udobnost je uvek važna stvar i zahvaljujući opciji lakog držanja i pozicioniranja telefona, uživajte u igricama i gledanju videozapisa. Takođe, štampano kaljeno staklo pruža potpunu zaštitu od udaraca i ogrebotina. Visoko otporni sloj zaštite čuva osetljivost ekrana na dodir zahvaljujući sloju zaštite od otisaka prstiju. Konačno, 2 u 1 zaštitni komplet obuhvata hibridno kućište i štampano kaljeno staklo. Savremen, tanak dizajn konstrukcije kombinuje stil i praktičnost i providne čvrste materije za pojačanu zaštitu.

View5 očekujemo u prodaji veoma uskoro, a preporučene cene telefona će biti: 19,990 RSD
© 2020 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela