Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » Povodom Svetskog dana spavanja HONOR donosi tehnologiju koja poboljšava kvalitet sna

Povodom Svetskog dana spavanja koji se obeležava 18. marta, trebalo bi da razmotrimo veoma važnu ulogu koju tehnologija ima u našem svakodnevnom životu, kao i njen uticaj na san. Pametni telefoni su postali neophodni za komunikaciju i zabavu, nudeći rešenje na jednom mestu za sve naše digitalne potrebe. HONOR Magic5 serija, koja se sastoji od Magic5 Lite i Magic5 Pro, ističe se po svojim izuzetnim tehnologijama ekrana, uključujući poboljšanje kvaliteta sna kroz TÜV Rheinland Low Blue Light funkciju.

Modeli Magic5 Lite i Magic5 Pro poseduju AMOLED zakrivljene ekrane, koji pružaju odlične vizuelne prikaze sa širokim spektrom boja, visokom rezolucijom i naprednom tehnologijom zatamnjivanja. Ovi uređaji, ne samo da zadovoljavaju potrebe za zabavom, već nude i osnovne funkcije koje obezbeđuju zdravu ravnotežu između vremena koje provodimo ispred ekrana i sna.

 

HONOR Magic5 Lite cena 2

 

HONOR Magic5 Lite poseduje AMOLED zakrivljeni ekran od 6.67 inča, sa ultra tankim okvirima i odnosom ekrana i kućišta od 93%. Pruža veoma živopisne fotografije sa do 1,07 milijardi boja i širokim rasponom boja od 100% DCI-P3. TÜV Rheinland Low Blue Light funkcija osigurava da ekran smanjuje emitovanje štetnog plavog svetla, bez ugrožavanja boja. Pomoću ove funkcije ublažava se naprezanje očiju, a istovremeno se omogućava i bolji kvalitet sna za korisnike.

Pored TÜV Rheinland Low Blue Light funkcije, HONOR Magic5 Lite poseduje tehnologiju PWM zatamnjivanja od 1920Hz koja smanjuje treperenje ekrana i naprezanje očiju u slabije osvetljenom okruženju. Takođe, poseduje algoritme dnevnog i noćnog ekrana, prilagođavajući nivoe osvetljenosti u skladu sa svetlosnim uslovima okoline. Ove karakteristike, u kombinaciji sa režimima e-book i  Dark Mode, čine HONOR Magic5 Lite uređajem koji pruža impresivno iskustvo gledanja u ekran.

HONOR Magic5 Pro model sa LTPO zakrivljenim ekranom na četiri strane od 6.81 inča nudi još impresivnije vizuelno iskustvo. Poseduje, prvu u industriji, PWM tehnologiju zatamnjivanja od 2160Hz koja dodatno smanjuje naprezanje očiju. Njegova funkcija Circadian Night Display automatski prilagođava ekran u večernjim uslovima, smanjuje emisiju plave svetlosti  i poboljšava kvalitet sna.

Dok slavimo i obeležavamo Svetski dan spavanja, moramo uvažiti inovacije u tehnologiji ekrana koje doprinose kvalitetnijem snu. Serija HONOR Magic5 prikazuje ova unapređenja, čime pruža izuzetno iskustvo gledanja, uz prioritet zdravlja korisnika. Uz smanjenu emisiju plave svetlosti i funkcije koje minimizuju naprezanje očiju, modeli HONOR Magic5 Lite i HONOR Magic5 Pro su idealni saputnici za sve one kojima je važan dobar san i visokokvalitetno iskustvo gledanja.

© 2023 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela