Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » Polarotor na IFA 2016 – Novi Moto Z Play i Hasselblad True Zoom dodatak

Kompanija Lenovo predstavila je uoči IFA sajma u Berlinu novi model mobilnog telefona iz popularne Moto Z porodice – Moto Z Play. Zajedno sa Moto Z Play modelom, predstavljeni su i neki od Moto Mods dodataka, među kojima se ističe  Hasselblad dodatak za kameru.

Poznato je da je korisnicima mobilnih telefona fotografija jedan od važnih segmenata pri izboru uređaja. Uspomene koje zabeleže dok su u pokretu su neke od najdragocenijih. Zbog toga je kompanija Lenovo odlučila da fotografiju na mobilnim telefonima podigne na viši nivo uz Hasselblad True Zoom Moto Mod dodatak. Kroz saradnju sa legendarnim foto brendom, Hasselblad, korisnici će biti u prilici da dožive intenzivno fotografsko iskustvo uz 10x optički zoom i pravljenje fotografija u RAW formatu na mobilnim telefonima.

Korisnicima je takođe predstavljen i najnoviji član Moto Z porodice – Moto Z Play. Ovaj model je opremljen baterijom velikog kapaciteta, a uz Moto Mods dodatke će omogućiti korisnicima da naprave savršen telefon koji odgovara baš njihovim potrebama i zahtevima.

Moto Z Play: Izuzetna baterija, neograničene mogućnosti 

moto-z-playMoto Z Play karakteriše tanak i lagan dizajn, kreiran od aluminijumskog okvira i elegantnog staklenog zadnjeg panela, a najdugotrajnija Moto baterija, koja može da izdrži i do 50 sati rada, omogućiće korisnicima da u kontinuitetu koriste telefon, bez razmišljanja o dopuni baterije. Čak i kada istroše bateriju, korisnici će putem TurboPower opcije biti u mogućnosti da za 15 minuta napune svoj telefon tako da može da izdrži još 9 sati rada.

Moto Z Play je opremljen 2.0 GHz octa-core procesorom, neverovatnim 5,5-inčnim 1080p HD Super AMOLED ekranom i 3GB RAM memorije, što omogućuje korisnicima da igraju video igrice, emituju video sadržaj i izvršavaju više zadataka istovremeno bez uticaja na peformanse uređaja. Pored toga, uz kameru od 16MP, pravljenje kristalno čistih fotografija neće biti problem ni u dnevnim ni u noćnim uslovima, dok će prednja kamera sa LED blicom biti zadužena za selfi fotografije.

Moto Z Play će biti globalno dostupan početkom septembra, sa početnom cenom u evropi od 499 EUR.

Moto Mods dodaci: Hasselblad True Zoom

Hasselblad i Moto su uspostavili saradnju kako bi korisnicima omogućili do sada neviđeno fotografsko iskustvo na mobilnim telefonima. Brend Hasselblad je širom sveta sinonim za najbolju fotografsku opremu ikada napravljenu, a brojne istorijske fotografije su napravljene upravo Hasselblad aparatima, kao što su prve fotografije sa Meseca. Ove godine, Hasselblad je u saradnji sa Moto brendon odlučio da svoje iskustvo prenese na mobilni svet.

Uz najnoviji Moto Mods dodataka, korisnici će biti u mogućnosti da značajno poboljšaju kameru na svom telefonu u nekoliko jednostavnih poteza. Uz 10x optički zoom i Xenon blic, neophodno je samo da se fokusirate na kadar – osvetljenje i udaljenost objekta neće predstavljati problem da napravite savršenu fotografiju. Pored toga, mogućnost da prave fotografije u RAW formatu, korisnicima će obezbediti još veću kontrolu i fleksibilnost prilikom obrade fotografija.

Hasselblad True Zoom dodatak će biti globalno dostupan početkom septembra, a u Evropi će iati početnu cenu od 299 EUR.

© 2016 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela