Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » Podrška digitalnoj transformaciji preduzeća: Samsung Galaxy pametni telefoni i tableti deo Android Enterprise Recommended programa

Kompanija Samsung Electronics Co., Ltd. je objavila da će se pridružiti Android Enterprise Recommended programu kompanije Google, kako bi preduzetnicima i firmama omogućila jednostavnije integrisanje mobilnih rešenja u poslovanje. Ovakva odluka donosi dodatnu sigurnost poslovnim korisnicima da njihovi uređaji ispunjavaju sve hardverske i softverske uslove definisane od strane kompanije Google.

“Samsung  je posvećen pružanju podrške poslovnim korisnicima u modernizaciji poslovanja u skladu sa digitalnom erom, uz najsavremeniji hardver, praktičan softver i vrhunska bezbednosna rešenja ,” izjavio je KC Choi, izvršni potpredsednik i direktor globalnog B2B tima u odeljenju za mobilne komunikacije kompanije Samsung Electronics. “Pristupanjem Android Enterprise Recommended programu, preduzetnicima i firmama ostavljamo mogućnost da još lakše izgrade mobilna rešenja koja štite njihove zaposlene, ali i povećavaju efikasnost ispunjavanjem i prevazilaženjem standarda za bezbednost, produktivnost i fleksibilnost kompanije Google.”

 

Samsung Galaxy Note20 1

 

Decenijsko partnerstvo kompanija Samsung i Google

Od samog početka, Samsung i Google blisko sarađuju kako bi firmama pružili najbolja i najbezbednija mobilna rešenja. Ove dve kompanije su udružile snage pre skoro čitavu deceniju ne bi li odgovorile na najbitnije izazove sa kojima se firme danas suočavaju: održanje produktivnosti, zaštita zaposlenih i fleksibilnost u radu.

Tokom poslednje dve godine Samsung i Google su posebno radili na usklađivanju Android Enterprise i Samsung Knox platforme, kako bi Android korisnicima kojima su potrebna napredna rešenja kompanije Samsung za bezbednost i upravljanje uređajima ponudile još kvalitetnije korisničko iskustvo. Pored toga, kompanije su zajednički realizovale sinhronizaciju servisa za upravljanje mobilnim uključivanjem novozaposlenih u poslovne sisteme (Android zero-touch enrollment i Knox Mobile Enrollment).

“Uzbuđeni smo što se Samsung Galaxy pametni telefoni i tableti pridružuju Android Enterprise Recommended programu, unapređujući naše dugotrajno partnerstvo i nastojanje da poslovnim korisnicima pružimo vrhunsko mobilno iskustvo,” izjavio je David Still, direktor Android Enterprise odeljenja u kompaniji Google. “Učešće kompanije Samsung u programu znači da će Google korisnici imati pristup uređajima koji nude maksimalnu bezbednost, efikasnost i produktivnost. Radujemo se nastavku naše saradnje.”

Dugoročna posvećenost korporativnim korisnicima

Samsung ima dugu istoriju kreiranja izuzetnih mobilnih rešenja koja kompanijama pomažu da upravljaju modernim poslovnim izazovima, uključujući Galaxy Enterprise Editions, inovacije u segmentu pametnih telefona i tableta, najsavremenija bezednosna rešenja, fleksibilne opcije konfiguracije uređaja, kao i napredne servise za poslovni menadžment.

Kompanija konstantno unapređuje ponudu svojih proizvoda i servisa kako bi poslovni korisnici uvek dobili besprekornu uslugu. Deo ponude je i Samsung Knox Suite, koji korisnicima između ostalih bezbednosnih i upravljačkih opcija nudi napredne bezbednosne opcije, poput Dual-layered Data-At-Rest enkripcije, Real-time Kernel Protection, Defeat Exploit i Sensitive Data Protection usluga za zaštitu kompanija i njihovih korisnika od svih vrsta digitalnih pretnji. Dodatno, Samsung Knox Suite IT administratorima donosi mogućnost konfigurisanja Samsung uređaja u skladu sa specifičnim potrebama njihovih kompanija, upravljanje sa centralne lokacije, kao i poseban sistem za lako rukovanje operativnim sistemima zaposlenih i ažuriranje softvera daljinskim putem.

“SAP je jedna od prvih kompanija koje su shvatile pozitivan uticaj mobilnih tehnologija na poboljšanje produktivnosti i dobrobiti zaposlenih,” izjavio je Christian Lohde, direktor Android Experience odeljenja u SAP SE. “Mobilna rešenja kompanije Samsung su nam omogućila da lako integrišemo uređaje u našu infrastrukturu, osiguravajući da naši poslovi uvek funkcionišu. Uključivanje kompanije Samsung u Android Enterprise Recommended program je još jedan dokaz prednosti koje njene tehnologije donose firmama.”

“Centrica se oslanja na mobilnu radnu snagu kako bi pružila najbolje iskustvo korisnicima,” izjavio je Andy Warren, direktor mobilnih telekomunikacija u kompaniji Centrica. “Samsung je obezbedio da naša mobilna flota uvek bude online i zaštićena od najnovijih opasnosti koje ugrožavaju poslovanje danas i zato se radujemo što su Samsung proizvodi sada deo Android Enterprise Recommended programa.”

Šta ovo znači za Galaxy korisnike

Odabrani Galaxy uređaji sa Android 11 i kasnijim operativnim sistemom poput S20, Note20, Tab S7/S7+, XCover Pro će postati deo Android Enterprise Recommended programa. Novina će korisnicima pružiti još više opcija u skladu sa google standardima za konzistentne poslovne performanse. Zajedno, Google i Samsung će nastaviti da pomeraju granice i kreiraju najbolja moguća iskustva kako bi poslovnim korisnicima širom sveta pomogli da ostvare ciljeve digitalne transformacije.

© 2020 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela