Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » Ostanite povezani sa najvažnijim stvarima u životu, ali i živite u trenutku, uz Motorolu razr 5G

Motorola je napravila veliki inženjerski pomak predstavljanjem prvog telefona sa ekranom na preklop na svetu, a nova verzija modela razr dolazi sa 5G internet konekcijom, poboljšanim dizajnom i kompletnom mehanikom.

Prilikom rada na modelu razr 5G, glavna pokretačka snaga bili su komentari Motorolinih korisnika, a rezultat je nenadmašiv balans legendarnog dizajna i kompaktne funkcionalnosti.

Kao nikada do sada se oslanjamo na naše smartfone, posebno dok se krećemo kroz nesigurna vremena ka „novoj normalnosti“ koja podrazumeva da korisnici smartfona žele da budu povezani sa svojim uređajima, ali i da u isto vreme poseduju slobodu da žive neometano i u trenutku.

Razr 5G, sa svojom novom, savitljivom formom, pruža savršeno rešenje – bogato i sveobuhvatno iskustvo korišćenja uz Quick View displej.

Od gledanja notifikacija i telefonskih poziva do pravljenja selfija i puštanja muzike – Quick View displej na modelu razr 5G vam dozvoljava da iskusite sve ove stvari bez otvaranja telefona – kako biste i dalje bili povezani sa stvarima koje su vam važne, ali uz znatno manje distrakcija.

Intuitivni Home ekran vam dozvoljava da brzo prolazite kroz notifikacije kako biste odlučili na koje treba reagovati odmah, a koje mogu da čekaju. Možete da obavljate telefonske pozive i odgovarate na poruke u trenutku preko Quick View displeja, ili možete da otključate svoj telefon i zaronite dublje.

Ova funkcija, dizajnirana da vam pruži lakoću i efikasnost, vam takođe omogućava da maksimalno uživate u modelu razr 5G i kada je zatvoren kako se bez potrebe ne biste gubili u moru distrakcija koje stvaraju aplikacije – i kako biste svoju pažnju mogli da fokusirate samo na stvari koje su vam bitne u životu.

Kamera rezolucije 48MP sa Quad Pixel tehnologijom hvata oštre fotografije bogate bojama. Kada je telefon preklopljen, ona vam takođe služi kao najnaprednija selfi kamera na tržištu uz Quick View displej.

 

motorola razr 5G_Basic Pack Render_LIQUID MERCURY_Dynamic Frontside Left...

 

Dva displeja na modelu Motorola razr 5G takođe donose neke kul funkcije kamere koje je jednostavno nemoguće naći na drugim uređajima:

  • Camera Cartoon funkcija vam dozvoljava da držite pažnju osobe koju slikate prikazujući zabavnu animaciju na Quick View displeju dok je aplikacija za kameru otvorena na glavnom Flex View displeju
  • Instant Review opcija prikazuje fotografiju koju ste upravo napravili na Quick View displeju – odmah nakon što ste pritisnuli taster za slikanje
  • External Preview funkcioniše kao tražilica na Quick View displeju kako bi osoba koju slikate u svakom trenutku mogla da vidi šta slikate

Motorola razr 5G stavlja potpunu kontrolu u vaše ruke, pa tako možete da sebi prilagođavate iskustvo korišćenja Quick View displeja. Panel sa aplikacijama vam dozvoljava da otvorite svaku aplikaciju koju ste preuzeli odmah na Quick View displeju – bez potrebe da otvarate displej.

A MyUX funkcija vam dozvoljava da stvarate sopstvene teme birajući između jedinstvenih fontova, boja i oblika ikonica – kako bi vaš telefon zaista bio poseban i jedan u milion.

Čak i kada je telefon zatvoren, uz pomoć QuickView displeja možete da puštate pesme, dobijate uputstva preko mapa i koristite Google asistenta samo jednim dodirom.

Motorola razr 5G izgleda kao legendarni telefon na preklop, ali donosi najmoderniju tehnologiju dokazujući da najveće promene dolaze u malim paketima. Dovoljno je mali da može da stane u džep, ali je ujedno i veoma moćan. Minimalan, ali sa maksimalnim perfomansama. Živite u trenutku sa svim funkcijama i mogućnostima koje razr 5G donosi.

Dostupnost

Razr 5G će u Srbiji biti dostupan na jesen 2020. godine po ceni od 179.990 rsd.

© 2020 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela