Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » Napravite najzabavnije selfije uz Huawei P smart Z i P smart Pro telefone

Huawei P smart serija osmišljena je i stvorena za mlađe korisnike. Za sve one koji od pametnog telefona očekuju više od uređaja za razgovor i razmenu poruka. Zbog toga, pametni telefoni iz Huawei P smart serije uvek su inovativnog dizajna, veoma dobrih karakteristika ali i pristupačne cene. Modeli P smart Z i njegov naslednik, P smart Pro osvojiće vas izgledom, a zatim i kamerom kojom možete kreirati nezaboravne selfije.

 

image004

 

Najzanimljivija karakteristika kod oba modela je upravo pop-up kamera. Odnosno, selfi kamera koja “iskače” iz kućišta telefona svaki put kada poželite da se fotografišete prednjom kamerom. P smart Pro, kao i P smart Z imaju prednju kameru od 16 MP, koja je na testovima pouzdanosti dala rezultate od 100.000 “iskakanja” bez ikakvih oštećenja. Takođe, oba telefona imaju senzor koji pri padu telefona detektuje da je kamera van kućišta i odmah je automatski uvlači nazad, kako bi se izbegla potencijalna oštećenja.

Kada je zadnja kamera u pitanju, P smart Z je opremljen kamerom od 16 MP dok P smart Pro poseduje trostruku AI kameru koju čine: glavna kamera od 48MP, ultra širokougaona kamera od 8MP i kamera za merenje dubine polja od 2MP.

Pored odlične kamere, Huawei P smart Pro ima veoma inovativan i mladalački dizajn. Za početak, dolazi u jednoj od omiljenih Huawei boja – Breathing Crystal, koja je od svog pojavljivanja na P30 seriji osvojila srca korisnika. Takođe, čitač otiska prsta za otključavanje telefona smešten je sa strane, na samom tasteru za uključivanje, čime se postigla dodatna praktičnost pri otključavanju i samom korišćenju telefona.

Huawei P smart Z dostupan je u tri boje: Midnight Black, Sapphire Blue i Emerald Green. Njegov dizajn je nešto drugačiji, pa se na poleđini telefona nalazi razdelna linija koja čini ovaj telefon još zanimljivijim. Na „glatkom“ delu pozadine nalazi se specijalna, svilenkasta tekstura koja pod svetlošću daje nežan odsjaj boje koju ste odabrali.

Ukoliko se odlučite za neki od ova dva telefona, možete se prepustiti i u potpunosti uživati u pravljenju selfija ili običnih fotografija, jer je pored odličnih kamera tu i velika memorija za čuvanje kako fotografija, tako i videa, muzike ali i svih drugih podataka. Dok P smart Z dolazi sa memorijom od 4GB + 64GB, memorija na P smart Pro telefonu je kapaciteta od 6GB + 128GB.

Doživite potpuno novo iskustvo fotografisanja selfija i najzabavnije trenutke pretvorite u nezaboravne uspomene uz pop-up kamere na P smart Pro i P smart Z telefonima.

© 2020 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela