Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » Najbolji praznični pokloni po neverovatnim cenama

Nakon godine prepune izazova, napokon je došao trenutak kada možemo sebi da priuštimo malo radosti i obradujemo sebe ili drage ljude pravim poklonom koji će im sasvim sigurno ulepšati 2022. godinu. Godina koja polako ističe sigurno će se pamtiti po tome što nas je ograničila na brojne načine, a komunikacija je svakako bila jedna od najvažnijih stvari koje su nam u znatnoj meri bile uskraćene. Naredna godina je odlična prilika da to postane stvar prošlosti, a najbolji način da vam dragi ljudi uvek budu u blizini, pa čak i kada se to možda čini neizvodljivim, svakako jesu mobilni telefoni.

 

HONOR 50_HONOR 50 Lite

 

Kako bi vam olakšao, brend HONOR je snizio cene svojih uređaja omogućavajući vam da ih kupite po neverovatnim cenama tokom akcije koja traje do 9.1. kod ovlašćenih distributera – Gigatron, Tehnomanija i Tehnomedija.

Modeli koji su na akciju su najnoviji telefoni ovog brenda, HONOR 50 i HONOR 50 Lite, idealni za korisnike kojima je bitna kamera, njene mogućnosti i raznovrsni modovi, ali i baterija, budući da ovi smartfoni dolaze uz HONOR SuperCharge od 66W koji za kratki vremenski period može napuniti bateriju do 40-70% kapaciteta. HONOR 50 model koji predstavlja savršen spoj tehnologije i dizajna dostupan je u tri boje, Frost Crystal, Emerald Green i Midnight Black sada se može naći po sniženoj ceni od 54.990 RSD za model sa 128 GB ROM memorije i 64.990 RSD za model sa 256 GB ROM memorije.

HONOR 50 dolazi sa OLED ekranom od 6,57 inča i 75º koji podržava Full HD rezoluciju od 2340×1080. Ekran može da proizvede neverovatnih 1,07 milijardi boja i pokriva 100% DCI-P3  raspona boja, pružajući zadivljujuće vizuelne efekte, oštre i jasne detalje, kao i doživljaj boja. Takođe, ovaj uređaj  ima brzinu osvežavanja ekrana do 120Hz i brzinu uzorkovanja dodira od 300Hz, obezbeđujući velike brzine odziva ekrana za pružanje jedinstvenog doživljaja tokom gledanja video zapisa i igranja igrica sa manjim ulaznim zakašnjenjem dok poseduje bateriju kapaciteta 4.300 mAh, koja izdržava dan, do dan i po upotrebe. Na zadnjoj strani telefona dominira ovalni modul sa četiri kamere, koji se sastoji iz dva dela. Glavna kamera ima rezoluciju od 108 MP, a pored nje, na raspolaganju su 8 MP širokougaona kamera, 2 MP makro kamera i 2 MP senzor dubine.

Što se tiče HONOR 50 Lite tokom prazničnog sniženja on se može naći po ceni 29.990 RSD, a dostupan je u dve boje – Deep Sea Blue i Midnight Black. Opremljen baterijom velikog kapaciteta od 4300mAh, SuperCharge tehnologijom za brzo punjenje baterije od od 66W i HONOR FullView ekranom od 6,67 inča, HONOR 50 Lite pruža izvanrednu brzinu punjenja, impresivno iskustvo gledanja i funkcije zaštite očiju. Pored toga, HONOR 50 Lite poseduje četvorostruku kameru od 64MP, uključujući glavnu kameru od 64MP, širokougaonu kameru od 8MP, makro kameru od 2MP i dubinsku kameru od 2MP.

Iskoristite akciju i do 9.1. kupite ove fantastične uređaje po neverovatnim cenama kod ovlašćenih maloprodaja.

© 2021 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela