Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » Najbolji Motorola telefoni sa OLED ekranima

Ako tražite telefon koji će biti opremeljen OLED ekranom, kompanija Motorola ima nekoliko izuzetnih modela u svojoj ponudi. OLED ekrani nude superiorno iskustvo gledanja sadržaja, i do sada su uglavnom mogli da se nađu na skupim premijum uređajima, međutim, zahvaljujući kompanijama kao što je Motorola, sada možete uživati u njima i na telefonima u različitim cenovnim klasama.

 

2021_motorola edge 20_Basic Pack_FrostedEmerald_PDP Hero(1)

 

Bilo da tražite premijum telefon ili nešto pristupačniju opciju koja će takođe biti opremljena impresivnim OLED ekranom, kompanija Motorola nudi modele koji će bez problema ispuniti sve vaše želje.

Motorola edge 30 pro

Najnoviji Motorola premijum telefon opremljen je vrhunskom tehnologijom, kamerama i specifikacijama, i zato ne čudi što je kompanija odlučila da pored najmoćnijeg Snapdragon 8 Gen 1 pocesora i mnoštva memorije (12/256), iskoristi i impresivan 6.7“ OLED ekran sa izuzetnim osvežavanjem displeja od 144Hz.

Pritom, Motorola je stvorila oštriju sliku sa manje pikselizacije zahvaljujući Full HD rezoluciji koja, ne samo da optimizuje iskustvo gledanja, već i trajanje baterije, a zahvaljujući visokom i glatkom osvežavanju, uživaćete u multimedijalnom sadržaju bez ikakvog seckanja i laga.

Cena ovog modela iznosi: 84.999rsd

Motorola edge 20

Motorola edge 20 je jedan od najtanjih 5G telefona na tržištu, i sa debljinom od samo 6.99mm – savršen je za svakoga ko voli moderan dizajn i umoran je od glomaznih i teških uređaja. A kako biste maksimalno uživali u ovom telefonu, tu je i 6.7” OLED displej sa 144Hz osvežavanjem koji se stara da sav sadržaj koji gledate bude savršen.

OLED ekran se stara i da sve fotografije koje napravite izgledaju odlično, a tome doprinosi i izuzetan 108MP senzor kamere. Motorola edge 20 opremljena je i moćnim i efikasnim Qualcomm procesorom koji donosi do 55% bržu grafiku i snagu u poređenju sa prvom Motorola edge generacijom.

Cena ovog modela iznosi: 49.999rsd

Motorola edge 20 lite

Motorola edge 20 lite nudi munjevite 5G brzine uz napredan sistem kamera po zaista izuzetnoj ceni. Pravite oštre fotografije uz 108MP glavni senzor, ili maksimalno iskoristite svoju kreativnost uz ultra-široki ili Macro Vision senzor. Sva zabava podignuta je na nov nivo uz 6.7” OLED displej koji nudi 90HZ osvežavanje i brojne napredne funkcije koje se retko mogu pronaći kada je u pitanju telefon u ovom cenovnom rangu.

Cena ovog modela iznosi: 39.999rsd

Motorola g31

Motorolina g porodica poznata je po tome što korisnicima omogućava da u okviru budžetne klase telefona imaju i premijum funkcije dostupne na mnogo skupljim uređajima, a situacija nije ništa drugačija ni sa novim modelom sa oznakom g31.

Motorola g31 donosi superiorni displej i kamere, motivišući korisnike da dele, stvaraju i povezuju se sa svetom. Motorolin novi smartfon poseduje izuzetan 6.4” Full HD+ OLED displej, četiri funkcije kamere u svestranom sistemu sa tri objektiva i 5.000mAh bateriju koja sve napaja. Bilo da gledate omiljene filmove, igrate igrice ili surfujete internetom, 6,4” Full HD+ OLED displej na modelu g31 pružiće vam prizore za pamćenje zahvaljujući rezoluciji od 400 piksela po inču.

Cena ovog modela iznosi: 24.999rsd

© 2022 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela