Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » Motorola najavila nove Moto G5S (special edition) i Moto G5S Plus telefone

Kompanija Lenovo, preko svoje podružnice, kompanije Motorola Mobility, danas je najavila novu seriju Moto G telefona – Moto G5S (special edition) i Moto G5S Plus.

Kompanija Motorola se fokusira na inovacije i želi svojim korisnicima da ponudi najbolje moguće karakteristike telefona. Moto G porodica telefona predstavlja idealan balans između vrhunskih performansi i pristupačne cene za sve korisnike. Zbog toga je Motorola dodatno unapredila Moto G porodicu sa novim uređajima – Moto G5S (special edition) i Moto G5S Plus.

 

Moto G5s

 

Moto G5S: Metalno kućište, jača baterija.

Moto G5S je pametan i brz telefon, koji je zasnovan na konceptu koji korisnicima treba da pruži više mogućnosti. Počevši od dizajna, koji je u potpunosti metalan i napravljen od aluminijuma visokog kvaliteta, novi model nije samo lep i legantan već i izuzetno snažan. Uz novi Moto G5S, korisnici će biti u mogućnosti da duži vremenski period ne razmišljaju o punjenju telefona, uz bateriju od 3000 mAh* koja ima dovoljno snage da izdrži ceo dan. Takođe, uz TurboPower opciju za brzo punjenje, korisnici će moći da obezbede dodatnih 5 sati rada za samo 15 minuta punjenja.

Moto G5S telefon opremljen je kamerom od 16MP, sa autofokusom sa faznom detekcijom (PDAF). Brza tehnologija za fokusiranje znači da korisnici neće morati da brinu o tome da li su sačuvali savršenu fotografiju. Čak i pravljenje grupnih „selfija“ neće biti problem uz prednju kameru širokog ugla od 5MP, koja je opremljena i LED blicom.

Moto G5S karakteriše izuzetan Full HD ekran od 5,2 inča, kao i octa-core procesor od 1,4 GHz i 4G brzinom prenosa podataka, pa će tako korisnici moći bez problema da pokreću omiljene aplikacije, gledaju video snimke u HD rezoluciji i surfuju internetom velikim brzinama. Takođe, uz pomoć otiska prsta, korisnici će imati mogućnost korišćenja novih opcija novom Moto G5S telefonu, bilo da je to otključavanje, navigacija preko dodira ili vršenje mobilnih transakcija.

Moto G5S Plus: Bolji fokus, više kreativnosti.

Za korisnike koji žele da iskuse najbolje od onoga što Moto G porodica ima da ponudi, kompanija je spremila Moto G5S Plus telefon sa dodatnim vrhunskim karakteristikama, kao što je dvostruka kamera, koja je, do sada, bila „rezervisana“ za premijum telefone. Dvostruka zadnja kamera od 13MP, u kombinaciji sa softverom za poboljšanje kvaliteta fotografija, olakšava korisnicima da dobiju više od svojih fotografija. Takođe, uz opciju selektivnog fokusiranja, korisnicima će biti jednostavnije da fotografije izgledaju profesionalno, dodajući im efekat zamagljene pozadine. Kada su u pitanju „selfiji“, prednja kamera širokog ugla od 8 MP na Moto G5S Plus telefonu, LED blic i novi panoramski režim, daće fotografijama potpuno novu dimenziju.

Moto G5S Plus krasi elegantan i precizan dizajn koji korisnici očekuju da vide na premijum pametnim telefonima. Karakteriše ga potpuno metalno kućište sa Full HD ekranom od 5,5 inča, koji je savršen za gledanje filmova u pokretu. Moto G5S Plus pokreće brzi Qualcomm Snapdragon 2,0 GHz octa-core procesor, odlikuje se snažnim grafičkim sposobnostima i podrškom za 4G LTE, tako da korisnici mogu da koriste omiljene aplikacije bez zastoja.

Uz bateriju od 3000 mAh, korisnici će moći da koriste telefon od jutra do mraka, a uz TurboPower opciju će moći da obezbede dodatnih 6 sati rada za samo 15 minuta punjenja telefona. Takođe, čitač otiska prsta na Moto G5S Plus telefonu će moći da koriste za sve, od otključavanja mobilnog telefona do mobilnih transakcija.

Moto G5S biće dostupan na teritoriji Srbije krajem avgusta 2017. godine, dok će Moto G5s Plus biti dostupan na teritoriji Srbije u septembru 2017. godine.

 

 

 

© 2017 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela