Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » Motorola g31 je sada dostupna A1 korisnicima po izuzetnoj ceni

Svi korisnici A1 Neo 5 paketa tokom februara mogu da kupe Motorola g31 pametni telefon po ceni nižoj i do 50 odsto. Ukoliko se odlučite za kupovinu ovog modela na 24 mesečne rate uz Neo 5 paket, cena je snižena sa 300 na 150 dinara, dok za gotovinu Motorola g31 košta 3.240 dinara. Motorolina g porodica poznata je po tome što korisnicima omogućava da u okviru budžetne klase telefona imaju i premijum funkcije dostupne na mnogo skupljim uređajima, a situacija nije ništa drugačija ni sa novim modelom sa oznakom g31.

 

motorola g31 a1 srbija

 

Motorola g31 donosi superiorni displej i kamere, motivišući korisnike da dele, stvaraju i povezuju se sa svetom. Motorolin novi smartfon poseduje izuzetan 6.4” Full HD+ OLED displej, četiri funkcije kamere u svestranom sistemu sa tri objektiva i 5.000mAh bateriju. Bilo da gledate omiljene filmove, igrate igrice ili surfujete internetom, 6,4” Full HD+ OLED displej na modelu g31 pružiće vam prizore za pamćenje zahvaljujući rezoluciji od 400 piksela po inču.

Maksimalno iskoristite sistem sa 3 kamere koji će vas pratiti u svim svetlosnim uslovima. Pravite super oštre fotografije zahvaljujući 50MP senzoru, dok se Quad Pixel tehnologija stara da fotografije po mraku budu živopisnije i oštrije zahvaljujući 4x većoj osetljivosti senzora na svetlo.

Slikajte 118º ultra-široke fotografije i uživajte u portretima profesionalnog kvaliteta uz pomoć samo jednog senzora. Ovaj napredni senzor pruža vam dve perspektive u jednoj, kako biste mogli da u kadar stavite 4x više prizora u poređenju sa standardnim 78º objektivom i automatski zamagljujete pozadinu na fotografijama. A tu je i posebna Macro Vision kamera uz pomoć koje ćete zabeležiti sve fine detalje. Koristite telefon ceo dan bez brige o tome da li ćete u blizini imati utičnicu zahvaljujući 5.000MmAh bateriji koja će vam pružiti do dva dana korišćenja nakon samo jednog punjenja. Brzina takođe ne predstavlja nikakav problem uz procesor sa osam jezgara i HyperEngine gejming tehnologiju. Osetićete povećanu brzinu rada tokom povezivanja na internet kako bi strimovanje filmova i ćaskanje sa ljudima bilo lakše nego ikada.

Uz 64GB prostora za skladištenje, sa sobom uvek možete da imate omiljeni sadržaj, a možete da dodate i do 1TB dodatne memorije uz pomoć microSD kartice ako vam ponestane prostora. Sve ove impresivne performanse spakovane su telefon koji izgleda podjednako dobro kao što radi. Bilo da ste krenuli na trčanje ili razgovarate po kiši, dizajn koji odbija vodu stara se da vaš telefon u svakom trenutku bude maksimalno zaštićen. Uz potpuno novi dizajn koji krasi zaobljen izgled i osećaj korišćenja zaista izdvajaju ovaj telefon iz mase.

© 2022 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela