Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » Moćni i izuzetno brzi – upoznajte nove Motorola telefone

Od samog početka, Motorola je stremila ka tome da transformiše način na koji ljudi otkrivaju svet, dele iskustva i međusobno se povezuju. Iz tog razloga, Motorola g porodica smartfona uvek je bila fokusirana na smislene inovacije i pružanje novih tehnologija i funkcija svima. Danas, Motorola nastavlja ovu tradiciju najavom novih uređaja g serije koje čine g23 i g13 modeli.

Svi ovi uređaji pažljivo su kreirani kako bi korisnicima pružili moderan dizajn, zapanjujuće fotografije i sveobuhvatno multidimenzionalno audio iskustvo. Upoznajte najnovije članove g porodice:

 

Motorola cover photo 1

 

Motorola g23

Zabeležite sve kadrove koji se javljaju jednom u životu uz Motorolu g23. Uz 50MP sistem kamera i Quad Pixel tehnologiju, fotografije su prepune detalja, čak i u uslovima lošeg osvetljenja. Ovaj uređaj opremljen je i Macro Vision kamerom i 125º ultraširokim objektivom. U fotografijama možete da uživate na 6.5” HD+ displeju sa minimalnim ivicama, a tu je i 90Hz brzo osvežavanje ekrana kako bi prebacivanje sa aplikacija, igranje igara i surfovanje internetom bili potpuno glatki i bez ikakvog seckanja.

Motorola g23 stiže i sa TurboPower 30W punjenjem, kako bi pružila sate dodatne energije nakon samo nekoliko minuta punjenja. Uz veliku bateriju, korisnici duže mogu da uživaju u omiljenoj muzici, video četovima sa prijateljima i serijama. Sve što odlučite da obavite, biće brzo i fluidno zahvaljujući MediaTek Helio G85 procesoru.

Svaki detalj na ovom telefonu pažljivo je promišljen kako bi korisnici dobili moderan dizajn, ultra-tanko kućište i tanke ivice ekrana. Plus, čitač otiska prstiju pozicioniran je na bočnoj strani telefona za lakši pristup.

Motorola g13

Motorola g13 opremljena je izuzetnim sistemom kamera kako bi svaki trenutak bio pretvoren u dugotrajno sećanje. Sa 50MP senzorom i Quad Pixel tehnologijom, Motorola g13 pravi živopisne fotografije u svim svetlosnim uslovima. Sistem zaokružuju Macro Vision kamera, posebni dubinski senzor i 8MP prednja kamera.

Maksimalno iskoristite tanke ivice i satima uživajte u sadržaju na 6.5“ 90Hz HD+ displeju jer Motorola g13 stiže sa baterijom velikog kapaciteta kako bi duže uživali u omiljenim filmovima i muzici. Ovaj uređaj se izdvaja i brzim MediaTek Helio G85 procesorom i mogućnošću povezivanja na 4G mreže.

Softver i bezbednost

Svi novi uređaji Motorola g serije koriste čistu verziju Androida 13, bez dodatih softverskih skinova i nepotrebnih aplikacija koje usporavaju sistem i sam telefon. Plus, uz Material You, korisnici sada mogu da personalizuju aplikacije menjajući boju, teme i jezik. Čak će se i media plejer prilagođavati muzičkim ukusima svakog korisnika.

Uz My UX, uređaj se može kontrolisati i prostim pokretima zgloba, a podešavanja za zabavu modifikovati po želji korisnika kako bi njihov telefon bio zaista jedinstven.

Dostupnost i cene

Motorola g23 i Motorola g13 će u Srbiji biti dostupni po ceni od 27.990rsd (8/128GB), odnosno 21.990rsd (4/128GB)

© 2023 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela