Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » Izuzetne karakteristike TCL 30 i TCL 30+ telefona

Nova TCL 30 serija, koja uskoro stiže na domaće tržište, predstavljena je ovog februara na MWC 22 sajmu u Barseloni. Vodeći uređaji nove TCL serije pametnih telefona su modeli TCL 30 i TCL 30+ koji su oličenje misije brenda da korisnicima omogući uređaje visokog kvaliteta po pristupačnoj ceni.

 

TCL 30 & TCL 30+_LR

 

TCL 30 i TCL 30+ telefoni odlikuju se izuzetno tankim dizajnom, od svega 7.74mm debljine. Poseduju dvostruku zaštitu od ogrebotina. Staklo na ekranu izrađeno je od izdržljivih materijala, dok je poleđina telefona izrađena od fiberglasa, a senzor za otisak prsta smešten je na bočnoj strani telefona.

Ekran oba modela telefona je dimenzija 6.7 inča. Full HD + AMOLED ekran je zadužen za izuzetan prikaz detalja. Uz integrisanu TCL NXTVISION AI-optimizovanu tehnologiju, omogućen je lakši prikaz detalja na ekranu u uslovima jakog osvetljenja. Fotografije imaju bolji kontrast i oštrinu zahvaljujući integrisanom Image PQ Toolkit alatu, koji otkriva više detalja i glatkiju tranziciju boja. TCL 30 i TCL 30+ takođe poseduju TÜV Rheinland sertifikat, i pružaju celodnevnu negu očiju zahvaljujući smanjenju plave svetlosti na nivou hardvera od 30% i drugim režimima zaštite očiju.

Trostruka kamera koja se nalazi na ova dva modela pametnih telefona, dolazi sa glavnim sočivom od 50MP. Prednja kamera na TCL 30+ telefonu ima širokougaoni objektiv od 13MP, što je idealno za sve one koji vole da prave velike grupne selfije. Oba pametna telefona dolaze sa Fast Shot 1.0 opcijom, koja „zamrzava“ trenutak sa manje zamućenih detalja zahvaljujući integrisanoj tehnologiji detekcije optičkog protoka.

Robusna baterija od 5010 mAh uklanja svaku zabrinutost zbog nedostatka baterije, jer podržava rad na zadacima tokom celog dana ili pregledanje sadržaja u pokretu. TCL 30+ takođe dolazi sa brzim punjenjem od 18W. Oba telefona dolaze sa pametnom uštedom energije i punjenjem, koji inteligentno uči obrazac spavanja na osnovu dnevne rutine punjenja za produžen životni vek baterije.

TCL 30 i TCL 30+ pametni telefoni očekuju se na domaćem tržištu tokom maja 2022. godine.

Oznake:
© 2022 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela