Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » Isprobali smo Samsung Galaxy S21+

Kao što je poznato Samsung je nedavno prezentovao tri modela iz trenutno najmoćnije serije Samsung telefona (Galaxy S21), a ovom prilikom vam predstavljamo model koji nosi oznaku S21+.

Odmah je jasno da se radi o premijum telefonu, vrhunskih tehničkih karakteristika, namenjen onim korisnicima koji uvek žele samo najbolje. Ono što prvo primećujemo kod ovog modela je moderan i atraktivan dizajn. Ovog puta na testu imamo konkretno model takozvane fantom ljubičaste boje i mnogi korisnici kažu da je toliko lep da je šteta  koristiti neku masku ili futrolu za telefon. A kod ovog modela, to možda stvarno nije ni potrebno, jer prirodno poseduje sve potrebne zaštite. Naime, sa prednje strane, preko ekrana je postavljeno specijalno Gorilla Glass Victus taklo, koje  je otporno na ogrebotine i oštećenja i ovo je najčvršće staklo koje su Samsung mobilni telefoni ikada do sada imali, a tu je i IP68 stepen zaštite, što znači da je vodootporan do dubine od oko 1,5 m.

 

SamsungGalaxy s21 plus srbija

 

Galaxy S21+ dolazi sa inteligentnim Dynamic AMOLED ekranom dijagonale 6,7 inča, u pitanju je prilagodljiv displej koji ima osvežavanje od čak 120Hz. Ekran automatski podešava osvežavanje na osnovu prikazanog sadržaja, bilo da korisnik prati svoje naloge na društvenim mrežama, gleda omiljene serije ili igra igrice. Ono sto je takođe bitno je da Displej  ne zamara oči, budući da novi Eye Comfort Shield automatski podešava plavo svetlo na osnovu doba dana i sadržaja koji se prikazuje.

S21+ poseduje najnoviji i najnapredniji procesor ikada viđen kod Galaxy telefona, koji naravno donosi jos veću brzinu, bolju energetsku efikasnost i napredne kompjuterske mogućnosti, koje podržavaju 5G konektivnost i funkcije veštačke inteligencije. Ovaj model ima 8 GB RAM memorije plus 128 GB memorije za podatke. Baterija je kapaciteta 4.800 mAh, što omogućava do 2 dana autonomije, a ako u nekom trenutnu energije ipak zafali, tu je super brzi punjač, koji omogućava nekoliko sati dodatnog rada za samo nekoliko minuta dopunjavanja.

Ipak, mnogi će se odlučiti za ovaj telefon zbog kamera. Nova S serija nastavlja tradiciju Samsung kamera profesionalnog ranga, sa unapređenjima koja omogućavaju korisnicima svih nivoa veštine da kreiraju vrhunski foto i video sadržaj. Model S21+ poseduje sistem od 3 zadnje kamere. Glavna kamera je 64 MP, druga širokougaona je 12 MP, a treća ultra-širokougaona takodje 12 MP. Velika prednost je mogućnost snimanja u čak 8K rezoluciji, a znamo da je 8K video najveća rezolucija koja trenutno postoji kod pametnih telefona i koja omogućava da naši snimci budu bolji čak i od filmskih.  A tu je i funkcija “8K Video Snap” koja omogućava da iz 8K video zapisa izvučemo najbolje fotografije. Pored toga možete koristiti i “Super Steady” opciju koja ovaj telefon pretvara u pravu akcionu kameru.

Inače, fotografije su automatski spremne za postovanje na društvenim mrežama, bez uređivanja, sto je mlađoj generaciji izuzetno važno. A to je moguće, tako što veštačka inteligencija analizira lica i prirodnu svetlost, zatim uglove i smer širenja svetlosti, vodeći računa da subjekat fotografisanja bude uvek u fokusu i da, naravno, odlično izgleda. Pored toga, Poboljšani kvalitet kamera omogućava čak 30x digitalno uveličavanje, a tu je i noćni režim fotografisanja, koji omogućava da snimci napravljeni u mračnom okruženju budu jasniji i kvalitetniji.

Sve u svemu, ukoliko u skorije vreme nameravate da nabavite novi telefon premijum kvaliteta, preporučujemo da obavezno pogledate i ovaj model.

Više informacija na: www.samsung.com

© 2021 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela