Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » Huawei P60 Pro zapanjuje fotografijama kreiranim naprednom Ultra Lighting Telephoto kamerom

Svi želimo fotografije koje na najbolji način prikazuju ono što vidimo. Kako bi se bolje predstavilo ono što ljudsko oko vidi, pri kreiranju kamera pametnih uređaja se odustaje od izoštravanja megapikselne rezolucije fotografija i fokusira se na poboljšanje sveukupnog iskustva.

Uzmimo primer najnovijeg flagship telefona Huawei P60 Pro, koji je svoju kameru holistički razvio, i uz Ultra Lighting Telephoto kameru postigao povećan unos svetlosti, omogućavajući da slike izgledaju netaknuto u bilo kom trenutku. Od redizajniranog optičkog sistema do sočiva sa velikim otvorom blende, otkrića koja donosi Huawei P60 Pro čine neverovatan napredak na tržištu pametnih uređaja.

Izađi iz senke uz Ultra Lighting Telephoto kameru

Uvek je frustrirajuće kada su delovi fotografije zatamnjeni, ne beležeći vaša sećanja na pravi način. Sa redizajniranom optičkom tehnologijom, Huawei predstavlja Ultra Lighting Telephoto kameru pametnog uređaja sa najvećim unosom svetlosti u industriji, koja zajedno sa svojim setom sočiva ima veliki otvor blende F2.1 koji propušta čak 178% više svetlosti.

Kako je ovo moguće? Za razliku od većine kamera pametnih telefona kojima održavanje uređaja tankim može značiti manje fotoosetljive senzore i manju veličinu otvora blende, što dovodi do zamućenih fotografija zbog nedovoljnog osvetljenja u mračnom okruženju, Huawei P60 Pro redizajnira svoju optičku putanju za snimanje kako bi stvorio grupu Ultra Lighting sočiva koji rade sa RYYB SuperSensing senzorom.

Sada, prilikom fotografisanja u slabo osvetljenim zatvorenim prostorima ili tokom noćnog izlaska u grad,  korisnici ne moraju da eksperimentišu različitim filterima ili da dodaju dodatnu opremu kako bi na najrealniji način prikazali sve znamenitosti koje žele na fotografijama visokog dinamičkog opsega (HDR).

Telephoto Super Macro: od fotografija udaljenih predela do zumiranja malih, slabo osvetljenih okruženja uz samo jedan klik

Ultra Lighting Camera je napravljena uz dodatni set grupe sočiva sa zumom, čime omogućava fleksibilnu kontrolu udaljenosti fokusa. To znači da je telefoto kamera sposobna da pravi jasne fotografije u svakoj situaciji.

Zahvaljujući snažnom prijemu svetlosti, makro telefoto kamera Huawei P60 Pro može da se koristi u svim uslovima osvetljenja. To znači da možete da fotografišete ili snimate u bilo koje doba dana – bilo da se radi o šetnji u prirodi po sunčanom danu ili o slabo osvetljenom zatvorenom prostoru. Ovo je posebno korisno prilikom fotografisanja životinja, čak i tokom noći.

Stabilizacija slike na nivou SLR-a: Izbegni zamućenje uz telefoto rotaciju senzora

Huawei P60 serija prva u industriji predstavlja telefoto rotaciju senzora koji sprečava podrhtavanje ruku. U ovoj seriji optičko rastojanje je kraće, a od centra fotografije do njena četiri ugla, konzistencija protiv podrhtavanja se povećava za 58%.

Super Moon režim: Istraži nebo noću

Novi Super Moon režim daje korisnicima kreativni alat za fotografisanje meseca u potpuno drugačijem svetlu. Super Moon Shot koristi veštačku inteligenciju, a zahvaljujući naprednom režimu fokusiranja i HDR efektima, kamera pametnog uređaja može na jasan i detaljan način da fotografiše mesec sa bilo kog mesta gde se nalazite.

© 2023 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela