Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » Huawei nova 9 – jedan od najtanjih, najlakših i najstilizovanijih pametnih telefona

Iako veliki ekran ima svoje prednosti, od kojih je najvažnija ta da video snimci izgledaju sjajno! – realnost je da je trend povećavanja dimenzija ekrana prešao granicu i da su mnogi telefoni danas postali preveliki za prosečnu ljudsku ruku. Ergonomija i udobnost držanja ipak moraju biti primat, a ukoliko je kreiran sklad dimenzija, veličine ekrana i njegovih odlika – onda je napravljen pun pogodak.

Zato je kompanija Huawei nastojala da  dizajnira pametni telefon čija je prva prednost udobnost u ruci, a koji ne podleže velikim kompromisima u pogledu veličine ekrana. Rezultat je Huawei nova 9.

 

00001 Huawei nova 9 cena

 

Praktičan i upečatljiv

Uprkos prelepom, ali još uvek relativno velikom ekranu od 6,57 inča, Huawei nova 9 može da se pohvali svojom ergonomijom. Za to su zaslužne dimenzije od 73,7 mm za horizontalu, 7,77 mm za debljinu, uz samo 175 g težine. Zahvaljujući jedinstvenom Huawei inženjeringu, prelepi OLED ekran se suptilno savija i neprimetno spaja sa aluminijumskim okvirom, zbog čega telefon stvara vizuelni utisak dragog kamena – gladak, uglađen i sjajan.

Pozadina Huawei nova 9 telefona savršeno reprodukuje svetlosne efekte, ali, i pored toga, ne zadržava otiske prstiju i manje kliza u ruci. Za ovaj efekat je zaslužan Huawei Starry Flash AG Glass proces, tehnološki postupak koji su, nakon stotine izvedenih eksperimenata, inženjeri Huawei-a doveli do perfekcije. Krajnji rezultat je izrazito šik dizajn i to u dve boje. Prva je zvezdano plava, koja spaja suptilnost plave i blistavost ljubičaste u nijansu koja privlači poglede. S druge strane, oni koji žele da njihov telefon izgleda klasično mogu izabrati crnu boju, koja se svojim otmenim i minimalističkim pristupom slaže uz svaki mogući autfit.

Završna staklena obrada nije jedini detalj koji magnetično privlači tuđe poglede. Nova 9 model raspolaže sa jednim od najunikatnijih kamera modula ikada implementiranih u neki pametni telefon. Reč je o dva krupna simetrična kruga, savršeno vertikalno poređana duž gornje zadnje leve strane telefona.

Mnogo više od izgleda

Ovaj model donosi vodeće iskustvo sa kamerom. Kombinacija snažnog hardvera kamere sa inovativnim softverskim predispozicijama omogućuje neuporedive performanse kamere u ovom cenovnom rangu. Da podsetimo, Huawei nova 9 poseduje Ultra Vision sistem kamera koji čine zadnja RYYB Ultra Vision kameru od 50 MP, kamera širokog ugla rezolucije 8 MP, kamera sa senzorom dubine polja od 2MP i makro kamera od 2MP koja fotografise na 4 cm udaljenosti. Posebno interesantna svim ljubiteljima dobrog selfie-ja ili vloga jeste i prednju kamera od 32 MP sa velikim 1 / 2,8-inčnim senzorom.

Uprkos svom vitkom „stasu“, Huawei nova 9 raspolaže ogromnom energijom zahvaljujući bateriji od 4300 mAh, što je itekako pohvalno za telefon ove veličine. A kada vam, što je neminovno, zatreba dopuna, nova 9 podržava SuperCharge tehnologiju koja polovinu baterije puni za samo 15 minuta ili 38 minuta za 0-100%. I da – punjač je uključen u paket.

Besplatna zamena ekrana

Ukoliko tražite premium telefon sa predivnim i šik dizajnom, koji donosi udoban osećaj u ruci, poseduje kamere vodećeg kvaliteta, uz brze performanse i dugotrajan vek baterije, Huawei nova 9 može biti vaš po ceni od 61.999 dinara.  Takođe, kupovinom Huawei nova 9 telefona do kraja godine ostvarujete pravo na besplatnu zaštitu od oštećenja ekrana u periodu od 12 meseci. To znači da ćete u prvoj godini upotrebe vašeg Huawei nova 9 telefona moći besplatno da zamenite ekran u slučaju kvara usled nesreće, sudara ili pada. Ovu pogodnost mogu iskoristiti svi ljubitelji Huawei brenda koji su postojeći  korisnici, odnosno koji su svoj Huawei ID registrovali pre 21.10.2021.  Više detalja možete pronaći na sajtu kompanije Huawei.

© 2021 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela