Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » HONOR X6 dostupan korisnicima u Srbiji

Globalni tehnološki brend HONOR zvanično je lansirao HONOR X6 pametni telefon na tržištu Srbije, koji je najnoviji dodatak linije X serije i donosi najsavremeniju tehnologiju korisnicima širom sveta. Sa mnoštvom odličnih karakteristika, HONOR X6 je opremljen ultra velikom baterijom kapaciteta od 5000 mAh, sistemom trostrukih kamera, koji se sastoji od glavne kamere od 50MP i velikom proširivom memorijom koja ide uz memoriju od 4GB + 64 GB, čineći inovacije pametnih telefona pristupačnijim.

Dugotrajna baterija koja omogućava celodnevno korišćenje telefona

Opremljen baterijom kapaciteta od 5000 mAh, HONOR X6 pruža do 17 sati onlajn video strimovanja, 18 sati pretraživanja društvenih mreža ili 31 sat slušanja muzike, a za zahtevnije korisnike sve to omogućeno je jednim punjenjem.

 

HONOR X6 cena 1

 

Pažljivo dizajniran sistem kamere za snimanje

HONOR X6 poseduje sistem trostruke kamere koji se sastoji od glavne kamere od 50MP, makro kamere od 2MP i dubinske kamere od 2MP. Odlična kombinacija kamera omogućava korisnicima da vrlo lako zabeleže sve svoje omiljene trenutke, zadovoljavajući njihovu potrebu za kreativnim izražavanjem bilo kada i bilo gde.

Sjajno vizuelno iskustvo zajedno sa naprednom zaštitom očiju uz HONOR FullView ekran

Sa HONOR FullView ekranom od 6,5 inča, pametni telefon HONOR X6 pruža neverovatno iskustvo gledanja. Sa mnoštvom funkcija za zaštitu očiju uključujući Eye Comfort ModeDark Mode, HONOR X6 nudi izuzetno prijatno iskustvo gledanja ekrana u različitim situacijama kao što su čitanje, gledanje video zapisa ili fotografija – čak i na direktnoj sunčevoj svetlosti ili u slabo osvetljenim sredinama.

Opremljen jedinstvenim režimom – eBook, HONOR X6 može da konvertuje ekran u crno–beli, poboljšavajući udubnost čitanja za korisnike pametnih telefona.

Besprekorno korisničko iskustvo sa velikom proširivom memorijom i pametnim karakteristikama

Pored 64GB ROM memorije, pametni telefon HONOR X6 takođe podržava veliku proširivu memoriju za skladištenje do čak 1TB MicroSD, zadovoljavajući različite zahteve korisnika.

Pružajući pametno i besprekorno korisničko iskustvo, HONOR X6 pokreće HONOR Magic UI 6.1, zasnovan na Android 12 operativnom sistemu. Opremljen karakteristikom HONOR Share, ovaj telefon omogućava brzo bežično prenošenje datoteka preko HONOR uređaja, uključujući pametne telefone, tablete i laptopove. Sa fukncijom Efficient Smart Desktop, korisnici mogu da prilagođavaju vidžete na početnom ekranu i pristupaju informacija bez otvaranja aplikacija, dodatno povećavajući efikasnost i produktivnost.

Cena i dostupnost

Dizajniran za sve koji prate modne stilove, HONOR X6 je korisnicima u Srbiji dostupan u dve zapanjujuće opcije – Midnight Black i Ocean Blue.

HONOR X6 je na tržištu Srbije u slobodnoj prodaji dostupan kod mobilnih operatera Yettel, A1, MTS kao i kod maloprodajnih partnera Gigatron i Tehnomedia po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 21.990 dinara.

© 2022 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela