Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » HONOR predstavlja MagicWatch 2 specijalnu umetničku kolekciju

Honor, vodeći globalni brend telefona, najavio je da spremio posebnu seriju dodataka za HONOR MagicWatch 2 i Honor MagicBook 14 uređaje. Posebni dodaci za ove uređaje biće ponuđeni u ograničenoj seriji koju će činiti narukvice za satove i futrole za laptopove koje su dizajnirali neki od najvažnijih umetnika današnjice, a moći će da se kupe preko HIHONOR.com sajta u Francuskoj, Nemačkoj, Španiji, Ujedinjenom Kraljevstvu, Italiji i Holandiji od 3. juna.

Odgovarajuće pozadine za pametne satove koje će pratiti novi dizajn narukvica takođe su dostupne za preuzimanje preko Huawei Health aplikacije.

 

honor sat novi

 

Kao brend čije uređaje odlikuju vrhunske i najnovije tehnologije, kao i smeo i elegantan dizajn, za HONOR je bila velika čast da sarađuje sa dobro poznatim umetnicima i dizajnerima iz celog sveta koji takođe poseduju smeo i avanturistički duh – kao što su pop umetnik Jacky Tsai i Giovvanni Ozzola, italijanski umetnik poznat po svom umetničkom radu kroz širok spektar medija.

Kao deo 1+8+n IOT (internet stvari) strategije, HONOR je posvećen stvaranju inovativne nosive tehnologije koja pomera granice mode, uključujući i MagicWatch 2, sa ciljem da stvori inteligentniji i bolje povezani svet.

Honor x Jacky Tsai

Inovativna fuzija pop arta i precizne kineske veštine izrade

Jacky Tsai, jedan od najuticajnijih modernih pop umetnika na svetu, stvorio je dizajn u ograničenoj seriji za HONOR MagicWatch 2. Kineski umetnik koji živi u Londonu poznat je po svom živopisnom stilu i inovativnom pristupu dizajnu koji spaja tradicionalne istočnjačke tehnike i motive pop arta.

Tsai je skrenuo pažnju javnosti na sebe tokom master studija u Central St. Martins u Londonu kada je dizajnirao, sada legendarni, amblem cvetne lobanje za čuvenog dizajnera Alexandera McQueena. Motiv cvetne lobanje od tada je korišćen u njegovim brojnim umetničkim delima i učinio da Jacky postane ikona sveta mode i umetnosti.

Raznolikost radova koje Tsai stvara donela mu je internacionalno priznanje, a  njegovi radovi izlažu se širom sveta na vodećim izložbama u Londonu, Moskvi, Hong Kongu, Njujorku i Singapuru.

Cvetni konj

Tsaijev rad je živopisnih boja i često uključuje elemente narodnih Kineskih legendi. Sa upečatljivim dizajnom u limitiranoj seriji za MagicWatch 2 i HONOR MagicBook 14, pod nazivom “Cvetni konj”, Jacky spaja elemente pop arta sa prepoznatljivim istočnim uticajem koristeći kapljice boje po površini sata i kaiša, kreirajući ravnotežu i harmoniju između kulturnih različitosti istoka i zapada. U “Cvetnom konju” Tsai koristi svoj upečatljiv stil i inovativni pristup kombinujući cveće, kamenje, konjaništvo i mnoge druge elemente kako bi stvorio snažan dekorativni karakter.

HONOR x Giovvanni Ozzola

Eksperimentisanje sa svetlošću, fotografijom i skulpturom u radovima “Jedan dan” i “Fikus”

Rođen u Firenci 1982, Giovvanni Ozzola živi i radi na Kanarskim Ostrvima.
Kao umetnik koji neprestano istražuje različite medije u svom radu, Ozzola radi najviše sa fotografijom, videom i skulpturama. Njegovi radovi izlagani su internacionalno u nekoliko svetski važnih – kako javnih, tako i privatnih institucija, među kojima je Fosun Fondacija u Šangaju, 313 Art Project u Seulu, District 6 Muzej u Kejp Taunu, Mori Muzej umetnosti u Tokiju, Tate Modern u Londonu, Fondacija Unicaja u Malagi i Galleria Continua.

Jedan dan

“Jedan dan” kombinuje grafite sa prizorom svitanja kako bi istovremeno izrazio užurbanu i mirnu stranu života.  Ozzola sa velikom pažnjom pristupa mešanju grafita i prizora svitanja kako bi na inteligentan način spojio mahnitu, veštačku stranu sa mirnim i prirodnim trenucima života. 

Fikus

“Fikus” predstavlja istraživanje prostora i svetla. Umetnik fotografiše lišće u drugačijim svetlosnim uslovima, dodajući dubinu i dimenziju finalnom dizajnu pojačavajući ivice objektima u mirovanju. Gotovo da možete osetite mir u poigravanju svetlosti u crnoj i beloj boji.

Pratioci Honor brenda na Instagramu imaće ekskluzivnu priliku da osvoje specijalno limitirano izdanje HONOR futrole za laptop kao i HONOR Magic Earbuds bluetooth slušalice sa inovativnom tehnologijom poništavanja buke i kontrolom putem dodira.

© 2020 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela