Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » Honor Play pomera granice industrije igara

 

Honor je danas predstavio Honor Play, prvi proizvod u okviru revolucionarne serije koji pruža doživljaj neverovatne brzine i zabave kakav je globalna industrija igara čekala. Honor Play odlikuje se izuzetno snažnim performansama, kao što je tehnologija grafičke obrade GPU Turbo kakva do sada nije viđena,  a koja  ispunjava potrebe mladih gejmera za obradom grafike „brzinom svetlosti” i dužim trajanjem baterije.

HonorPlay_Poster 1

GPU Turbo je inovativno integrisano hardversko-softversko rešenje koje daleko iza sebe ostavlja sve Honorove rivale. Kao globalni strateški partner igre PUBG MOBILE, Honor Play značajno je povećao grafičku obradu i brzinu smenjivanja slika na 39,46 u sekundi na igri PUBG MOBILE. Treperenje slike je smanjeno na 0,21%, što je više od jedan odsto manje nego kod glavnih Honorovih rivala, dok baterija traje 30 minuta duže u odnosu na ostale vodeće uređaje i omogućava 4,5 sati neprestanog igranja.

U cilju savršenog doživljaja igranja igara, Honor Play se oslanja na AI tehnologiju. 4D iskustvo igranja obuhvata 3D zvučne efekte i AI vibriranje prilagođeno najpopularnijim mobilnim igrama, kao i objektima i scenarijima u okviru njih. Funkcija AI 4D Smart Shock može da se koristi za 30 različitih scenarija vibriranja, u skladu sa smerom dolaska neprijatelja ili metaka. Sve ovo upotpunjeno je 3D prostornim zvukom na osnovu Histen 3D audio tehnologije i ultra-širokim 3D zvučnim poljem koji igračima pružaju pravi bioskopski zvučni doživljaj.

Honor Play jedan je od najpametnijih telefona srednje klase na tržištu. Zahvaljujući AI detekciji pokreta i inteligentnom prepoznavanju, sada je lakše nego ikada ranije praviti fotografije prednjom kamerom od 16MP. Obični korisnici uživaće u ovom uređaju, baš kao i gejmeri, jer baterija od čak 3.750 mAh omogućava intenzivno igranje igara i zabavu, 15 sati video strimovanja i 95 sati muzike, čak i sa Honor FullView FHD+ displejem od 6,3 inča. Niz pametnih karakteristika omogućava Kirin 970 NPU čipset koji, zajedno sa EMUI 8.2, obezbeđuje neverovatnu snagu procesora.

Tanak i prefinjen metalni dizajn je u ponudi u raznim bojama za sve gejmere: Midnight Black, Navy Blue, Ultra-Violet, i posebnoj seriji za igrače u crvenoj i crnoj. Dizajn zadržava veličinu tipičnog uređaja sa ekranom od 5,5 inča kako bi savršeno pristajao u ruci i ima displej od 19.5:9 bez bezela.

Honor Play će moći da se kupi po ceni od 44.990 dinara od 1. septembra u Srbiji, ali i na tržištima širom sveta, uključujući zapadnu Evropu (Velika Britanija, Francuska, Nemačka, Italija i Španija), centralnu i istočnu Evropu i Nordijski region, Bliski istok, Rusiju, Indiju i azijski Pacifik.

„Honor Play predstavlja novi momenat za globalnu industriju igara. Honor će prvi ponuditi neverovatno uzbudljivo iskustvo igranja igara i zabave na mobilnom uređaju”, izjavio je Džordž Ćao, predsednik Honora. „Međutim, mi se ne zaustavljamo kod pravljenja dobrog proizvoda, već stvaramo budućnost mobilnog igranja igara sa mladima širom sveta. Honor Play je naš odgovor na njihov zahtev za brzim i savršenim performansama za igranje igara i zabavu.”

Ljubitelji Honor Playa će imati priliku da isprobaju svoje veštine i takmiče se sa vodećim svetskim gejmerima u igranju igara PUBG MOBILE i Asphalt 9 na ovogodišnjem Gamescomu. Obe igre su prilagođene za Honor Play, a uskoro stižu i mnoge druge.

Deleći istu strast prema brzini i performansama, Honor, e-brend pametnog telefona, sarađuje sa Audijem u promociji Honor Playa. Kao zvanični partner Audi Sports R8 LMS kupa, sa Audijem R8, Honor Play kombinuje elegantan dizajn i savršene performanse. I Audi R8 i Honor Play odlikuju se brzinom koja prevazilazi granice mašte. Kao i kod Honor Playa, suština Audija R8 LMS je u brzini i performansama. Njegov moćni V10 motor, baš kao Honorov GPU Turbo, nalazi se u središtu ove zveri napravljene specijalno za neverovatnu veliku brzinu i performanse.

 

© 2018 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela