Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » HONOR najavljuje globalnu dostupnost HONOR 20 modela i nastavlja da postiže rekordnu prodaju u Kini

Kompanija HONOR danas je objavila informaciju o globalnoj dostupnosti svog najnovijeg modela pametnog telefona, HONOR 20, nakon rekordne prodaje na tržištu Kine, gde je za samo 14 dana prodato milion jedinica. HONOR 20 će se naći u prodaji na tržištima Francuske, Nemačke, Malezije, Rusije i Velike Britanije od 21. juna, na tržištima italije i Holandije od 24. juna, u Indiji od 25. juna, u Poljskoj od 28. juna, u Španiji početkom jula, dok se u Srbiji očekuje u drugoj polovini jula. Pored toga, kompanija je objavila i rekordne rezultate kada je u pitanju HONOR 20 PRO model, koji je ostvario prihod u iznosu od čak 100 miliona juana (oko 15 miliona američkih dolara) nedugo nakon početka prodaje u Kini.

 

HONOR 20 Sales Performance

 

Kompanija HONOR je takođe ostvarila izvanredne rezultate i petu godinu zaredom se našla na prvom mestu kada su u pitanju prodajni rezultati na jednoj od najvećih platformi za elektronsku trgovinu u Kini, JD.com.  Ove godine, brend se našao na prvom mestu po obimu i prihodu u kategoriji Android pametnih telefona.  HONOR 20 pametni telefon, glavni model iz HONOR 20 serije, takođe je osvojio priznanje za najprodavaniji uređaj u kategoriji Android pametnih telefona na ovoj platformi.

HONOR 20 serija, koji čine mobilni telefoni HONOR 20 LITE, HONOR 20 i HONOR 20 PRO, predstavljena je u Londonu, 21. maja ove godine. Ono  što karkteriše HONOR 20 seriju jeste jedinstven i atraktivan dizajn, kao i neverovatne fotografske mogućnosti, pa je tako HONOR 20 telefon dobio pohvale i pozitivne komentare brojnih tehnološki medijskih redakcija, kao što su GSMArena, Tech Advisor, Stuff i Mashable. Budući da poseduje najbolju četvorostruku AI kameru u svojoj kategoriji, kao i da obezbeđuje najbolje aprformanse, HONOR 20 je sa razlogom osvojio brojne preporuke i pohvale, kako od krajnjih korisnika tako i od medija.

„Ovo je jako ponosan trenutak za HONOR budući da možemo da podelimo sa javnosti podatke o rekordnoj prodaji HONOR 20 modela“, izjavio je Džordž Žao (George Zhao), predsednik kompanije HONOR. „Želimo da iskoristimo ovaj pozitivan događaj i da korisnicima širom sveta, koji su godinama u nazad podržavali naše proizvode i kreativne ideje, najavimo da će HONOR 20 od danas biti dostupan na brojnim tržištima širom sveta. Uvereni smo da će HONOR 20 ostvariti fantastičan uspeh na mnogim globalnim tržištima i jedva čekamo da korisnici iz prve ruke iskuse sve kvalitete ovog modela.”

HONOR 20 PRO model, koji je u ovom trenutku dostupan na tržištu Kine, ostvario je neverovatnu prodaju od čak 100 miliona juana za samo 3 sekunde od početka prodaje. Korisnici van Kine će uskoro biti u prilici da dođu u posed ovog modela. HONOR 20 PRO telefon je već osvojio dva priznanja redakcija Android Authority i Android Police, kao što su „Preporuka urednika“ i „Najtraženiji uređaj“. Pored toga, poznate redakcije, kao što je Android Authority dodelile su mu ocenu 5/5, dok je od redakcija Tech Advisor i Android Central dobio ocenu 4/5. Ova impresivna priznanja koja je tehnološka zajednica dodelila HONOR 20 telefonu dokaz su kvaliteta i pouzdanosti koje HONOR u kontinuitetu obezbeđuje svojim korisnicima.

 

© 2019 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela